Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty za hodinářským uměním – Oris

17. 04. 2019 | Televizní tipy
V novém dokumentárním cyklu Cesty za hodinářským uměním – Oris cestujeme do hodinářských manufaktur a měst, které prosluly tradiční výrobou mechanických strojků měřících čas. Ve švýcarském Holdsteinu jsme nakoukli do světa hodinek ORIS, jejichž přidanou hodnotou jsou funkce určené hlavně do extrémních pracovních podmínek. Režie pořadu Cesty za hodinářským uměním – Oris J. Škopková (Premiéra)

Naše cesty za hodinářským uměním jsme nemohli začít jinde než ve Švýcarsku, odkud putuje do celého světa na 26 milionů hodinek ročně. Od počátků na přelomu 16. a 17. století se budovalo povědomí o kvalitě a přesnosti švýcarských hodinek označovaných SWISS MADE. V manufaktuře ORIS v Holdsteinu jsme nakoukli do světa mechanických hodinek, jejichž přidanou hodnotou jsou funkce určené do často extrémních pracovních podmínek.

Ponořili jsme se s nimi do Severního moře, kde je využívají ke své každodenní práci hloubkoví potápěči. Potopili jsme se na nádech s hodinkami určenými freedriverům s mnohonásobným mistrem světa Carlosem Costou.

Cesty za hodinářským uměním – OrisTestovali jsme měření nadmořské výšky s piloty tryskových letounů. A samozřejmě jsme při tomto putování po Švýcarsku natočili cestopisné zajímavosti, které stojí za vidění.

Cesty za hodinářským uměním – Oris můžete sledovat 17. 4. 2019 od 21,30 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty za hodinářským uměním – Oris:

Cesty za hodinářským uměním – Oris
Cesty za hodinářským uměním – Oris
Cesty za hodinářským uměním – Oris
Cesty za hodinářským uměním – Oris
Cesty za hodinářským uměním – Oris
Cesty za hodinářským uměním – Oris
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !