Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Charitativní akce Pink Carpet Helping Dolls

27. 04. 2015 | Úspěšní lidé
-Komerční sdělení-

Mladí i renomovaní čeští designéři

pomáhají dětem z FOD Klokánek


Pink Carpet: Helping Dolls je charitativní projekt mladého designéra Adama Ptáčka, který propojil českou módní scénu s ikonickou panenkou Barbie se záměrem pomoci dětem z FOD Klokánek v Láskově ulici na Praze 4. Letos poprvé bude možné zakoupit si pro dobrou věc unikátní sběratelskou panenku v šatech od Beaty Rajské, Jakuba Polanky, Jitky Klett a dalších předních českých designérů i mladých, dosud studujících talentů.

„Slavnostním završením prvního ročníku projektu bude charitativní aukce, která proběhne od 18:30 29. dubna 2015 v prostorách obchodního centra Chodov.“ říká návrhář a autor projektu Adam Ptáček. Od druhého dubnového týdne je také možné prohlédnout si panenky v původních modelech českých návrhářů právě v OC Chodov.

Charitativní akce Pink Carpet Helping DollsBarbie oblékaly již nesčetněkrát slavné módní domy, od Chanelu až po Versaceho. Letos poprvé slavná panenka od Mattela oblékne modely českých a slovenských módních návrhářů, a to jak z řad již známých a respektovaných jmen, tak vycházejících hvězd. Cílem je vytvořit pro Barbie večerní šaty ve stylu Red Carpet, které budou odpovídat tvorbě jednotlivých designérů.

Ti svá díla prezentují ve dvou kategoriích. První z nich, nazvaná Look at me, představuje slavnou panenku ve večerní róbě, v níž bude napevno všitá a určená tak výhradně pro sběratele. Druhá kategorie, Play with me, bude určena především dětem a pak všem, které baví Barbie a její nekonečné stylizace. 

model Beaty RajskéPanenky budou následně vydraženy ve prospěch nadačního fondu ohrožených dětí. Za získané prostředky bude nakoupeno zařízení do chráněných bytů Klokánku. Do projektu Pink Carpet: Helping Dolls jsou zatím zapojeni návrháři Beata Rajská, Jakub Polanka, Markéta Kopecká, Jitka Klett, designérské duo Lazy Eye a také řada studentů Atelieru designu oděvu z univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Projekt tak širší veřejnosti představí novou generaci mladých designerů a přiblíží aktuální dění v oblasti české módní scény.

Projekt podpořila společnost Mattel ČR věnováním originálních panenek ze sběratelské kolekce Look: Red Carpet a módních ikon z kolekce Barbie Style. Zapojil se také butik s italskou módou, Stefanel Chodov, který se stal výdejním místem panenek pro pražské designery a zároveň i místem, kam se do konce března 2015 všechny panenky vrátily, tentokrát ale oblečené do nových českých unikátních a originálních rób, stylizované podle představ daného návrháře. Svou účast a podporu přislíbila dokonce sama hlavní designérka této luxusní oděvní značky, Eleonora Stefanel, která sama také jeden model pro tuto charitativní dražbu navrhla. Patronkami bohulibého projektu jsou herečky Jitka Smutná a Zdeňka Žádníková Volencová.

Pilotní ročník projektu Pink Carpet: Helping Dolls zatím charakterizují nadšení talentovaných tvůrců pro dobrou věc. Filantropie a česká móda nešly ještě nikdy tak pevně ruku v ruce.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Charitativní akce Pink Carpet Helping Dolls:

Charitativní akce Pink Carpet Helping Dolls
Charitativní akce Pink Carpet Helping Dolls
Charitativní akce Pink Carpet Helping Dolls
Charitativní akce Pink Carpet Helping Dolls
Charitativní akce Pink Carpet Helping Dolls
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !