Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Charitativní koncert Chceme žít s vámi

15. 04. 2008 | Kultura
Ve čtvrtek 24. dubna se uskuteční již 13. ročník charitativního koncertu Chceme žít s vámi, který pořádá Nadace Nova. Je určen pro mentálně postižené děti a dospělé ze specializovaných ústavů celé České republiky a vystoupí na něm řada předních českých zpěváků.

Charitativní koncert Chceme žít s vámi, který každoročně pořádá Nadace Nova, se letos uskuteční ve čtvrtek 24. dubna v pražské O2 areně.

Začíná ve 14 hodin a je určen pro mentálně postižené děti a dospělé ze specializovaných ústavů celé České republiky. Do moderní haly O2 areny, umožňující účast rekordnímu počtu diváků, se jich sjede na šest tisíc.

Chceme žít s vámiChceme žít s vámi














Ve dvouhodinovém zábavném programu vystoupí špičkoví umělci: Karel Gott, Petr Kolář, Michal David, Iveta Bartošová, Heidi Janků, Helena Zeťová, někteří finalisté soutěže X Factor a skupiny Hamleti, Pestalozzi a Maxim Turbulenc. S tanečními čísly se rovněž představí děti z Dětského domova Severní Terasa v Ústí nad Labem, vítězové loňského pražského finále celoroční soutěže pro děti z dětských domovů celé republiky Hejbejte se a zpívejte s Hankou.

Moderování koncertu se již tradičně ujmou Adéla Brousková-Gondíková a Dalibor Gondík.

Všichni umělci samozřejmě vystoupí bez nároku na honorář.


Chceme žít s vámi

Čtvrtek 24. dubna 2008 ve 14 hodin

O2 arena



ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Je velmi smutné, že bohatí ožebračují lidi a ti, kteří sami mají málo, přispívají na tolik potřebné. Kde dospěla naše tolik opěvovaná "demokracie" za posledních 20 let? Kde je to : Slíbili jsme si lásku...
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Jen víc takových akcí pro ty,co pomoc potřebují.Hlavně,aby zisk z těchto akcí se dostalo opravdu tam,kam je určeno.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles