Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Chceš něco nového na ramínko? Vyber si na festivalu mladé módy Arcolor 2010

20. 07. 2010 | Novinky

Dne 9. 5. 2009 proběhl první ročník tohoto mladého projektu, jehož cílem je prezentování módy zcela netradičně a jinak, než jak tomu je dosud, a to na městských bulvárech. Naše myšlenka byla dostat módu mezi lidi, kteří by sami od sebe na přehlídku nešli, nebo se tam ani nemohou dostat (viz módní přehlídky pro zvané).


Podle známého rčení - nejde-li hora k  Mohamedovi, musí jít Mohamed k hoře – jsme přenesli módní přehlídku na netradiční přehlídkové molo, a to přímo do pražských ulic. Vzniklo tak též zřejmě nejdelší molo na světě, přehlídková trasa byla totiž dlouhá přibližně 3 kilometry. V letošním roce proběhne druhý ročník, a to 24. 7. 2010, kde se bude prezentovat ještě více studentů umění a designu.


prehlidkaTrasa kolekce, která jde ulicemi Prahy, vede z Výstaviště přes Strossmayerovo náměstí, dále na náměstí Republiky, až na Staroměstské náměstí, kde končí. Abychom však letos akci pojali velkolepěji a ukázali tvorbu mladých umělců širšímu okolí, bude po ukončení přehlídky na městských bulvárech program pokračovat v Retro Music Hall, kde se návštěvníci mohou těšit na další módní přehlídky, proložené koncerty mladých kapel.



Cíle projektu:


Projekt si bere za cíl propagovat tvorbu mladých módních návrhářů odlišně, než jak je tomu dosud, oslovit hlavně mladé lidi a z Arcoloru vytvořit každoroční očekávanou událost. Chceme rozšířit povědomí o mladé nezávislé módě spojením s hudební scénou. Oslovit širokou veřejnost a předvést jí nápaditost mladých tvůrců a zároveň umožnit mladým nekomerčním kapelám se zviditelnit.


Zároveň chceme využít vysoké návštěvnosti akce pro dobrou věc, a proto jsme se letos rozhodli podpořit Nadaci rozvoje občanské společnosti podporující znevýhodněné a ohrožené děti do 18 let žijící v České republice. V den konání festivalu bude probíhat sbírka Pomozte dětem!.


Cílová skupina:


Projekt je určený především mladým lidem ve věku 18-35 let. Mladým tvůrcům z oboru oděvního návrhářství ale i začínajícím hudebníkům. Každému kdo tvoří nebo jen má rád módu a design. Spojení s Pomozte dětem! Arcolor se letos také stává spojencem sbírky Pomozte dětem!.


V den konání festivalu bude probíhat sbírková akce, jejíž výtěžek bude připsán na sbírkové konto projektu. Rádi bychom tímto využili vysoké návštěvnosti Arcoloru k podpoře tohoto dlouhodobě zavedeného projektu Nadace rozvoje občanské společnosti pro podporu znevýhodněných a ohrožených dětí. Chceš něco nového na ramínko? Vyber si na festivalu mladé módy! Arcolor 2010


Line-up akce


prehlidkaPraha
16:00 Výstaviště
16:15 Strossmayerovo náměstí
16:30 Náměstí Republiky
16:45 Staroměstské náměstí


Retro Music Hall
17:00 začátek módního mejdla!
18:00 vstup moderátora
18:05 Ironkap a Neplatná identita
18:50 vstup moderátora
18:55 módní přehlídka (Dj)
19:15 vstup moderátora
19:20 2. kapela (4signs)
20:05 vstup moderátora
20:10 módní přehlídka (Dj)
20:30 vstup moderátora
20:35 3. kapela (Geoff Tyson band)
21:30 Afterparty do ranních hodin


Zdroj: Arcolor.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !