Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chcete být režisérem vlastního života nebo hercem ve hře někoho jiného?

5. 09. 2014 | Úspěšní lidé
Magdalena Vokáčová – světově uznávaná a vyhledávaná česká koučka -  svoji schopnost vést druhé lidi na cestě v objevování sebe sama a následném překonávání vnějších překážek - vidí ve svém umění nahlédnout pod povrch věcí.

Dokáže rozpoznat a propojit nečekané souvislosti. Vidí možnosti člověka, o kterých zatím on sám neví. Je vnímavý pozorovatel, umí situace přesně pojmenovat. Ve své práci kouče propojuje umění a osobní rozvoj. Baví ji spojovat zdánlivě nespojitelné – spiritualitu, humor, krásu, provokaci a luxus. A právě proto, po mnoha letech praxe Magdaleny Vokáčové, coby kouče, vzniká nyní unikátní projekt  - Online program „Vztahy jako umění“.  Jeho součástí je několik zajímavých rozhovorů se známými osobnostmi, které budou promlouvat co ony a vztahy. Po boku s Jaroslavem Duškem, Radvanem Bahbouhem, Olgou Menzelovou a dalšími zajímavými lidmi ukáže, jak se podívat na situaci ve vztahu novýma očima. Toho, kdo programem projde čeká pohled do zrcadla. Není přece nad to, podívat se na danou situaci s nadhledem a humorem. Čekají na ně zajímaví hosté, kteří se s nimi podívají vztahům na „zoubky“ a hlavně 22 dnů, kde projdou sebekoučovací techniky, které mohou pomoci změnit jejich vztahy, a to i k sobě samým. Termín spuštění projektu je na podzim tohoto roku.

Magdalena VokáčováKoučování je dnes poutavé, moderní slovo i oblíbená metoda. Řada lidí aktivně koučink, coby metody poznávání sebe sama, navyšování sebemotivace, upřesňování schopnosti vnímat realitu aktivně využívá. Někdo o této metodě, která nám zvyšuje všímavost reality, což umožňuje větší kontrolu sebe sama, slyšel pouze letmo. Jiní nevěřícně kroutí hlavou nad tím, že koučování slouží k tomu, abychom efektivně dosahovali cílů, a také že si jsme schopni díky tomu vytyčit vlastní cíle a následně se zaměřit na cestu, jak daných cílů dosáhnout.

„Online program „Vztahy mezi řádky“ je produkt, kde lidé 22 dní sledují výuková videa, která se pomocí koučování a dalších profesionálních technik zaměřují na transformaci svých vztahů se sebou samými, partnery, rodinou, přáteli, budují pracovní vztahy,“
uvádí Mgr.Magdalena Vokáčová. „A protože i já sama jsem v honbě za pochopením světa a vzděláním procestovala více než padesát zemí, abych zjistila, že pro opravdové vzdělání se potřebuji vypravit do sebe, jsem přesvědčena o velkém efektu pro ty, kdo kurz absolvují. Náš online program se zabývá VZTAHY, a to jak partnerskými, tak vtahem sám k sobě, vztahy v rodinách, vztahy na pracovištích, prostě vztahy kolem nás. Jsou všude a většinou nám moc nefungují a co víc, je to původ našeho trápení, dodává Vokáčová.

Osobností celé této kampaně je Magdalena Vokáčová - kouč, trenér, autorka, lektor komunikace, divadelní herečka a režisérka. Je autorkou Zakázané učebnice kaučování a Sebekaučovací karetní hry Self coaching card game. Křtu karet se zúčastníl sám Sir John Whitmore – přední světový kauč.

 O její práci se vyjádřili mnozí následovně:

„Koučink s Magdalenou mi změnil život radikálním způsobem. Pomohl mi ,,vydolovat” z nejniternějších částí sebe sama můj talent a objevit, kdo opravdu jsem. Našla jsem odvahu a motivaci realizovat můj životní sen, mé poslání...". Mgr. Monika Trčková ředitelka Chanel ČR.

„Magdalena patří k lidem, pro které je koučovací styl přirozeností. Významně jej obohacuje svou hravostí a citlivostí. Magdalena na sobě stále pracuje a hledá další inspirace, které s nadšením předává dál. Autentický zájem a radost z neopakovatelného setkání se tak stává uměleckým dílem svého druhu. Proto ji jako kouče jednoznačně doporučuji". MUDr. Mgr. Radvan Bahbouh PhD.

„Udržuje klienta v pozornosti, klade otázky burcující mysl, uklidňuje a vede, podpoří a povzbudí, vede k zamyšlení a sebepoznání, motivuje k pokroku, dovede vás k nadhledu a rozesměje…". Ing. Karel Pistulka.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles