Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chcete mít kuchyni jako ze žurnálu? Vybavte ji kvalitními spotřebiči od společnosti Whirlpool.

5. 09. 2015 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Společnost a spotřebiče Whirlpool nemusíme zajisté přestavovat. Na našem trhu se pohybují již řadu let a ať už máte rádi moderní design, nadčasovost, originalitu, pestrost nebo eleganci či nenápadnost, vyberete si ten správný spotřebič právě dle svého gusta.

Krásná je i řada KitchenAid, jež na vás dýchne kouzlem starých časů, avšak s podstatným rozdílem, že celá řada je kvalitní, důmyslně propracovaná, její modely mají mnohé funkce a jsou snadné na údržbu i péči.

Nechte se inspirovat

Levné a přitom kvalitní výrobky Whirlpool vám budou výborně sloužit, ať už budete potřebovat pomoct v kuchyni, koupelně, prádelně či jinde v domě.

Kupříkladu trouba Whirlpool se vám do kuchyně výborně zapasuje, ať už budete potřebovat vestavnou, nebo samostatně stojící. Vybírat můžete mezi modely, jež mají základní funkce stejně jako mezi těmi, které umí něco navíc.

spotřebiče WhirlpoolSnadno si upečete chléb s krásnou, křupavou kůrkou ze všech stran, buchty či maso se vám nebude připalovat, díky horkovzdušným modelům připravíte jídlo zdravěji, chutněji a šťavnatěji.

Málo místa na zamrazování ovoce?

Právě teď mnoho hospodyněk zamrazuje maliny, švestky, ostružiny a další ovoce, jež uzrává. Výjimkou není ani zelenina, stále dorůstají zelené fazolové lusky, dýně, cukety, mrkev a mnohé jiné. Proto je dobré informovat se na mrazáky Whirlpool, do nichž pohodlně umístíte podušenou mrkev připravenou na polévku či pod maso, nastrouhanou petržel, ostružiny na buchty, švestky na nekynuté knedlíky a mnohé jiné.

Mrazáky Whirlpool jsou úsporné, nabízí mnohé způsoby otvírání, s prosklenými i plnými dveřmi, pultové, klasické… Je jen na vás, kde je chcete umístit, jak je budete využívat a jak mají působit.

Ať už vás zajímá nová trouba, mrazák, myčka, pračka či jiné bílé zboží, informujte se na to z nabídky společnosti Whirlpool. Získáte kvalitu za rozumnou cenu, zboží, s nímž budete zajisté spokojeni.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !