Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Chcete věnovat svým květinám na jaře maximální péči?

19. 04. 2011 | Moderní bydlení
Pořiďte si meteostanici, co vám bude hlídat jejich zálivku a kytičky vám tak už neuschnou.

Jaro je tady

a kytičky se probouzí.


S jarním počasím přichází nejen přesazování, ale také obecně snaha poskytnout kytičkám maximální péči. K tomu vám dopomůže meteostanice, která má jedinečnou zahradnickou funkci.

Kompletně vybavená meteostanice Hyundai WS 2061 se zahradnickou funkcí zobrazuje standardní meteo údaje jako je přesný čas, vnitřní i venkovní teplota či vlhkost vzduchu. Kromě toho však zobrazuje údaje až z pěti senzorů vlhkosti půdy, a tím Vám dovolí sledovat zálivku vašich květin (v balení dva senzory vlhkosti půdy). Senzor zobrazí i zvukově ohlásí, když je půda suchá a zajistí tak komfort Vašim květinám.

Meteostanice HyundaiČidlo je vlhku vzdorné, proto se hodí i do skleníků nebo do venkovního záhonku. Myslete však na to, že maximální vzdálenost pro přenos informací je 30 metrů a v cestě by neměly být zásadní překážky jako např. silné zdi a jiné rušivé elementy. Přímé sluneční záření nemá na naměřené hodnoty vliv, měření probíhá přímo v půdě.

Meteostanice Hyundai WS 2061 navíc zobrazuje i fáze Měsíce, což je pro zahradníky další důležitý parametr, zvláště při vysévání či přesazování květin.
Stejně jako informace ze zahrady, je pro správné pěstitele důležitá i předpověď počasí. Kromě jednoduchého zobrazení předpovědi pomocí ikon slunečno, zataženo, déšť a další, se zobrazuje i venkovní teplota a především pak vývoj tlaku. Právě díky zobrazení tendence barometrického tlaku a zaznamenané historii tlaku, lze počasí předpovídat s maximální přesností.

Meteostanice se zahradnickou funkcníMeteostanice Hyundai WS 2061  se zahradnickou funkcí je jednou z mnoha meteostanic které značka Hyundai nabízí. Od barevných meteostanic, které jsou skvělé jako designové doplňky do barevně sladěných interiérů, přes klasické meteostanice v elegantním černo-stříbrném provedení až po speciální meteostanice, třeba s fotorámečkem, rádiem, větroměrem nebo s připojením na internet.

A navíc je na všechny meteostanice Hyundai poskytována prodloužená záruka 40 měsíců.


Meteostanice jsou ideální jako praktický doplněk interiéru nebo dárek skutečně pro každého. Kompletní přehled meteostanic Hyundai na www.hyundai-electronics.cz, v cenách od 499 Kč.


Meteostanice Hyundai můžete koupit v internetovém obchodu ePROTON.cz. Aktuální nabídka je ZDE.

Hana Hubičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Chcete věnovat svým květinám na jaře maximální péči?:

Chcete věnovat svým květinám na jaře maximální péči?
Chcete věnovat svým květinám na jaře maximální péči?
Chcete věnovat svým květinám na jaře maximální péči?
Chcete věnovat svým květinám na jaře maximální péči?
Chcete věnovat svým květinám na jaře maximální péči?
Chcete věnovat svým květinám na jaře maximální péči?
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !