Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chcete vypadat mladě a svěže?

4. 10. 2016 | Krása
-Komerční sdělení-

Existují přípravky, které zajistí okamžité omlazení pleti. Pokud chceme vypadat svěže, musí taková být i naše pokožka. Proto je zapotřebí zaměřit se na její hydrataci, elasticitu a tonus. To jsou totiž základní předpoklady pro půvab pleti. A v létě si navíc dávkovat slunce pro zdraví a krásu, tzn. vyhnout se přílišnému vystavovaní ostrému slunci a používat kvalitní opalovací krémy s vysokými faktory.

Vzhled pokožky ovlivňuje celá  řada vnější vlivů. K těm pozitivním patří dostatečný pobyt na čerstvém vzduchu i aktivní pohyb. Myslete na svůj vzhled a místo cigarety u kafíčka si raději zacvičte a budete spokojenější a půvabnější.

Syncare Multi LIFTNově objeveným elixirem mládí je kyselina hyaluronová. Odborníci v ní vidí klíč k mladistvému vzhledu pokožky a proto se přidává do kvalitních přípravků pěstící kosmetiky. Ošetření těmito přípravky pak přináší téměř okamžité výsledky – hladkou, zpevněnou a hydratovanou pleť.

Velmi intenzívní omazující péči představuje Syncare MULTI LIFT sérum v kombinaci s denním krémem. Oba jsou ideálními přípravky pro pleť s projevy  poklesu napnutí pleti obličeje, krku a dekoltu. Dermokosmetika Syncare obsahuje čistou 100 procentní kyselinou hyaluronovou, kdy jediná její částice dokáže v kůži udržet až tisíc molekul vody.

Syncare MULTI LIFT 100 procentní krémové sérum s kyselinou hyluronovou dokáže viditelně vyhladit, zjemnit a omladit pokožku. Dopřejte si luxusní péči bohatým dermokosmetickým sérem s hlavní účinnou látkou kyselinou hyaluronovou. Budete překvapeni, jak rychle sérum působí. Při jeho pravidelné aplikaci vás pleť odmění jemným, hebkým a mladistvým vzhledem.

SynCare péče o pleťA pokud dáváte přednost krémům, pro zpevnění a hydrataci můžete použít denní krém SynCare se 100 procentní  kyselinou hyaluronovou. Určitě oceníte jak lehký a přitom bohatě výživný je tento krém. Kombinace čisté 100 procentní kyseliny hyaluronové, rostlinného lipidu skvalanu a regeneračního vitaminu E propůjčuje krému mimořádné omlazující účinky. Existuje ve 2 variantách - denní i noční. Součástí řady je také speciální oční krém. Má jemné složení, které pečuje o jemnou pokožku očního okolí. Podporuje její tonus, hydratuje a vyhlazuje.

Přípravky Syncare se 100 procentní kyselinou hyaluronovou dostanete v kosmetických salonech nebo lékárnách. Seznam kosmetických zařízení, které pracují s dermokosmetikou Syncare najdete na www.syncare.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Chcete vypadat mladě a svěže?:

Chcete vypadat mladě a svěže?
Chcete vypadat mladě a svěže?
Chcete vypadat mladě a svěže?
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
02. 11. 2016 21:18 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
02. 11. 2016 21:13 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
02. 11. 2016 21:08 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
02. 11. 2016 21:04 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
Obrázek uživatelky
profil
taky dobrý SmajlíkSmajlík

02. 11. 2016 21:17 Sebrán "Štístko" za 30 bodů
02. 11. 2016 21:12 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
02. 11. 2016 21:07 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
02. 11. 2016 21:01 Sebrán "Zlato" za 30 bodů
Obrázek uživatelky
profil
protože kdo umí, ten umí a kdo neumí ten....
Obrázek uživatelky
profil
teď přiletělo ještě jedno, už jsem nedoufala juchůůůůůSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
FAKT TO NECHÁPU,PROČ NECHODÍ VŠEM STEJNĚ ABY TO BYLO SPRAVEDLIVÝ.PROČ NĚKDO MÁ SKORO 5 A NĚKDO JENOM JEDNO????A NEBO ŽÁDNÉ :(
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka