Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chcete vždy vypadat jako ze škatulky a cítit se skvěle?

16. 01. 2018 | Trendy
-Komerční sdělení-

SteamOne














Chcete každý den vypadat jako ze škatulky? Je to velice jednoduché a rychlé. Zapomeňte na žehlicí prkno a své šaty či halenku rychle oživte a vyžehlete s napařovačem oděvů SteamOne. Ať už se jedná o zmíněné šaty, obleky, trička, košile, saka, bundy, kabáty nebo kalhoty vyrobené z hedvábí, lnu, mušelínu, bavlny, vlny či šifonu. SteamOne můžete používat i na oblečení s flitry, korálky nebo knoflíky, vše bude perfektně, rychle a snadno upravené. A vy se budete cítit skvěle, neboť údržba oblečení vám zabere velmi krátký čas. Vy si můžete v klidu vychutnat svou snídaní či precizně upravit svůj make-up.


SteamOneOblečení jednoduše pověsíte na ramínko nebo použijete ramínko SteamOne a pomocí několika málo tahů své šaty či halenku perfektně vyžehlíte. Nemusíte přitom hledat místo ani rozkládat žehlicí prkno. Napařovací metoda SteamOne je k oděvům a materiálům šetrná a neničí je, proto je možné ji použít na úplně všechny druhy textilních materiálů.  Pára vytvořená steamerem má teplotu 98°C, takže navíc dezinfikuje a odstraňuje pachy (např. cigaretový kouř).

Vzpomínáte si, jak na žehlicím prkně bojujete s kalhotami, na kterých zůstávají lesklé plochy? To je způsobeno typem žehlení, neboť látku skřípnete mezi žehličku a žehlicí prkno a tím zmáčknete vlákna látky, která pak zůstávají lesklá a splácnutá. Při použití SteamOne napařovače, žehlení probíhá ve svislé poloze, látku k ničemu netisknete. Lehce přiložíte žehlicí hlavu na látku a pára prochází volně látkou, která se tím rychle narovnává.  Jednotlivá vlákna na místo, aby se splácla, jsou načechraná a jejich barva je zvýrazněná. Vaše oblečení je tak perfektně a v mžiku vyžehlené bez odlesků a prožehlených švů.

Napařovač oděvů SteamOne je připraven k použití za pouhou 1 minutu a je vybaven velkým zásobníkem na vodu. Bez obav do něj můžete používat vodu z kohoutu a pro čištění je vybaven systémem Anti-Calc, takže šetří Vaši peněženku, neboť nemusíte kupovat žádné odvápňovací chemikálie.



Výhody napařovacího systému SteamOne


Napařování oděvů a dalšího textilu je nejšetrnější a nejrychlejší metodou žehlení. Pára vytvořená SteamOnem proniká přes látku, kterou rychle vyžehlí bez jejího poškození a nevytváří na oděvech žádné odlesky jako klasická žehlička. Vertikální žehlicí systém je rychle připraven a oděvy žehlíte přímo na ramínku bez použití žehlicího prkna. Teplota páry 98°C navíc odstraní pachy a dezinfikuje (např. cigaretový kouř). 

Mnohostranné využití v domácnosti


SteamOne má mnohostranné využití v domácnosti. Oživí a vyžehlí závěsy, záclony a ubrusy, odstraní zápach z cigaret a zlikviduje bakterie. Je skvělým pomocníkem pro vyčištění sedací soupravy a krásně oživí i její barvy. Párou můžete dezinfikovat a vyrovnat potah sedací soupravy, plyšové hračky, koberečky a další.

Anti-Calc systém


SteamOne navíc využívá anti-calc systém, který minimalizuje usazování vodního kamene. Pro napařování je možné používat kohoutkovou vodu a pro čištění nepožíváte žádné chemikálie. Steamer je tedy zároveň ekologický a usnadní vám život víc, než si myslíte.


Cena od 1499,- Kč
Více na www.steamone.cz
SteamOne












Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Chcete vždy vypadat jako ze škatulky a cítit se skvěle?:

Chcete vždy vypadat jako ze škatulky a cítit se skvěle?
Chcete vždy vypadat jako ze škatulky a cítit se skvěle?
Chcete vždy vypadat jako ze škatulky a cítit se skvěle?
Chcete vždy vypadat jako ze škatulky a cítit se skvěle?
Chcete vždy vypadat jako ze škatulky a cítit se skvěle?
Chcete vždy vypadat jako ze škatulky a cítit se skvěle?
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
chytrý vynález Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles