Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Chcete vždy vypadat jako ze škatulky a cítit se skvěle?

16. 01. 2018 | Trendy
-Komerční sdělení-

SteamOne














Chcete každý den vypadat jako ze škatulky? Je to velice jednoduché a rychlé. Zapomeňte na žehlicí prkno a své šaty či halenku rychle oživte a vyžehlete s napařovačem oděvů SteamOne. Ať už se jedná o zmíněné šaty, obleky, trička, košile, saka, bundy, kabáty nebo kalhoty vyrobené z hedvábí, lnu, mušelínu, bavlny, vlny či šifonu. SteamOne můžete používat i na oblečení s flitry, korálky nebo knoflíky, vše bude perfektně, rychle a snadno upravené. A vy se budete cítit skvěle, neboť údržba oblečení vám zabere velmi krátký čas. Vy si můžete v klidu vychutnat svou snídaní či precizně upravit svůj make-up.


SteamOneOblečení jednoduše pověsíte na ramínko nebo použijete ramínko SteamOne a pomocí několika málo tahů své šaty či halenku perfektně vyžehlíte. Nemusíte přitom hledat místo ani rozkládat žehlicí prkno. Napařovací metoda SteamOne je k oděvům a materiálům šetrná a neničí je, proto je možné ji použít na úplně všechny druhy textilních materiálů.  Pára vytvořená steamerem má teplotu 98°C, takže navíc dezinfikuje a odstraňuje pachy (např. cigaretový kouř).

Vzpomínáte si, jak na žehlicím prkně bojujete s kalhotami, na kterých zůstávají lesklé plochy? To je způsobeno typem žehlení, neboť látku skřípnete mezi žehličku a žehlicí prkno a tím zmáčknete vlákna látky, která pak zůstávají lesklá a splácnutá. Při použití SteamOne napařovače, žehlení probíhá ve svislé poloze, látku k ničemu netisknete. Lehce přiložíte žehlicí hlavu na látku a pára prochází volně látkou, která se tím rychle narovnává.  Jednotlivá vlákna na místo, aby se splácla, jsou načechraná a jejich barva je zvýrazněná. Vaše oblečení je tak perfektně a v mžiku vyžehlené bez odlesků a prožehlených švů.

Napařovač oděvů SteamOne je připraven k použití za pouhou 1 minutu a je vybaven velkým zásobníkem na vodu. Bez obav do něj můžete používat vodu z kohoutu a pro čištění je vybaven systémem Anti-Calc, takže šetří Vaši peněženku, neboť nemusíte kupovat žádné odvápňovací chemikálie.



Výhody napařovacího systému SteamOne


Napařování oděvů a dalšího textilu je nejšetrnější a nejrychlejší metodou žehlení. Pára vytvořená SteamOnem proniká přes látku, kterou rychle vyžehlí bez jejího poškození a nevytváří na oděvech žádné odlesky jako klasická žehlička. Vertikální žehlicí systém je rychle připraven a oděvy žehlíte přímo na ramínku bez použití žehlicího prkna. Teplota páry 98°C navíc odstraní pachy a dezinfikuje (např. cigaretový kouř). 

Mnohostranné využití v domácnosti


SteamOne má mnohostranné využití v domácnosti. Oživí a vyžehlí závěsy, záclony a ubrusy, odstraní zápach z cigaret a zlikviduje bakterie. Je skvělým pomocníkem pro vyčištění sedací soupravy a krásně oživí i její barvy. Párou můžete dezinfikovat a vyrovnat potah sedací soupravy, plyšové hračky, koberečky a další.

Anti-Calc systém


SteamOne navíc využívá anti-calc systém, který minimalizuje usazování vodního kamene. Pro napařování je možné používat kohoutkovou vodu a pro čištění nepožíváte žádné chemikálie. Steamer je tedy zároveň ekologický a usnadní vám život víc, než si myslíte.


Cena od 1499,- Kč
Více na www.steamone.cz
SteamOne












Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Chcete vždy vypadat jako ze škatulky a cítit se skvěle?:

Chcete vždy vypadat jako ze škatulky a cítit se skvěle?
Chcete vždy vypadat jako ze škatulky a cítit se skvěle?
Chcete vždy vypadat jako ze škatulky a cítit se skvěle?
Chcete vždy vypadat jako ze škatulky a cítit se skvěle?
Chcete vždy vypadat jako ze škatulky a cítit se skvěle?
Chcete vždy vypadat jako ze škatulky a cítit se skvěle?
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
chytrý vynález Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles