Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chcete zkusit hazard? Hrajte vždy zodpovědně

2. 04. 2017 | Finance
-Komerční sdělení-

I v křehké ženské duši může dřímat chuť roztočit ruletu v kasinu, nebo zdvojnásobit vsazenou částku při blackjacku. Touha vyzkoušet si trochu hazardu, zažít vzrušení a adrenalin je vlastní nejenom mužům, ale i ženám. Jako v každé hře, tak i v hazardu je především důležité vědět, kdy přestat, abyste vy, dámy ovládaly hru, nikoli hra vás.

Užijte si vzrušení ze hry

Když budete ale dodržovat zodpovědné hraní, nemůže se vám vůbec nic stát. I v online kasinu na internetu totiž můžete hrát snadno, ale zároveň i bezpečně a s minimálními riziky. Stačí držet se určitých pravidel a respektovat je. Pak si můžete užít něco, o čem budete nadšeně vyprávět kamarádkám, a přitom vás to nijak neohrozí. Navíc můžete svoji vášeň i sdílet s ostatními a dobrodružství se tak stane ještě zajímavější. Jaké hry tedy můžete vyzkoušet?

zodpovědněJak vyhrávat v ruletě?

Pravděpodobně vás asi zláká ruleta, kterou dobře znáte z filmů. Možná vás potěší informace, že pravděpodobnost výhry v ruletě je mnohem větší než ve Sportce, kde jde přibližně o jednu k několika miliardám. U rulety jde o příznivější číslo. I když hra je samozřejmě vždy nastavena tak, aby pravděpodobnost výhry byla větší pro kasino, než pro hráče. Budete-li ale pozorné, můžete hrát tak, abyste nikdy nezůstaly bez peněz. Jak na to?

  • Pečlivě si vybírejte renomovaná kasina. Dobrá jsou kasina umožňující tzv. free spin, roztočit ruletu bez sázky. Díky tomu si můžete nejdříve osahat systém hry.
  • Používejte evropské rulety. Americké se dvěma nulami dávají větší výhodu kasinu.
  • Vytvořte si limit pro výhry a prohry a dodržujte ho. Díky tomu vás hra nezruinuje.
  • Po prohře se nežeňte hned do další hry.
  • Když si vyzkoušíte nějaký systém hry, zůstaňte alespoň chvíli u něj. Neexperimentujte, neměňte neustále systémy hry.

Pokud budete rozumné a nebudete se do hry pouštět bezhlavě, může být ruleta, ale třeba i blackjack příjemným zpestřením života.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !