Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chcete změnit interier svého bytu? Navštivte PRAGOINTERIER.

26. 08. 2007 | Výstavy

Jakým směrem se ubírá vývoj v trendech bydlení ? Na to Vám odpoví veletrh PRAGOINTERIER LIVING FAIR – již v září na Výstavišti v Praze - Holešovicích.


Chcete změnit interier svého bytu nebo si jen tak pro potěšení pořídit nějaký doplněk k zútulnění domova? Nebo jste zvědavi, jakým směrem kráčí vývoj v zařizování interiéru? Rezervujte si termín 6. – 9. září 2007 pro návštěvu nejrozsáhlejší a nejvšestrannější přehlídky týkající se bydlení – veletrhu PRAGOINTERIER Living Fair!



veletrh pragointerier

V těchto dnech právě na výstavišti INCHEBA EXPO PRAHA v Holešovicích vrcholí přípravy tohoto setkání zájemců o novinky v oboru interiérů a bydlení s výrobci nábytku, bytového textilu, podlahovin, svítidel a bytových doplňků.


Na co se můžete na veletrhu pragointerier těšit?

Levé křídlo Průmyslového paláce stejně jako u předchozích ročníků obsadí expozice moderního nábytku. Můžeme se těšit na nabídku čalouněného nábytku a sedacích souprav. A kdo by odolal zajímavé nabídce masivního nábytku z ušlechtilých dřev? Uvidíte také kuchyně a jejich vybavení, vestavěné skříně, stylový nábytek atd. Najdete zde i výrobce podlahovin, bytových doplňků a uměleckých předmětů do bytu.

veletrh pragointerier Zájem ve Vás jistě vzbudí i prezentace zajímavých elektrospotřebičů pro domácnost, kvalitní nádobí a můžete se zůčastnit také Lekce vaření pro každého.

Pozornost si určitě zaslouží střední hala Průmyslového paláce, kde budou zastoupeny ložnice, ložní prádlo a bytový textil a vše, co souvisí s klidným spánkem - lamelové rošty, matrace, postele.

Krásná stylová střední hala poskytne prostor také soutěžím Grand prix veletrhu v Salonu novinek a designu, jejíž vítěz získá kromě ocenění Grand prix také 25 m2 výstavní plochy na dalším veletrhu Pragointerier zdarma, a soutěži pro výrobce, návrháře a dekoratérská studia - Okno a styl, která bude jistě vítaným zdrojem inspirace.

veletrh pragointerier veletrh pragointerier














VELETRH PRAGOINTERIER NÁS BAVÍ!

Na co se ještě můžeme těšit na veletrhu Pragointerier? Tradičně nebude chybět bohatý doprovodný program a soutěže pro návštěvníky i vystavovatele. Novinkou letos bude návštěvnická soutěž o letenky. K příjemné atmosféře veletrhu každý den přispěje vystoupení populárních zpěváků, např. Nadi Urbánkové, Petry Černocké, Jana Vančury a dalších.

veletrh pragointerier Veletrh je svým podzimním termínem ideální příležitostí k hledání nápadů a inspirace na dárky pro své blízké, stejně jako pro realizaci vylepšení interiéru a zkrášlení domova „ještě před Vánoci“. Návštěvníci veletrhu budou moci jako každoročně využít zajímavých veletržních slev.

Vážení návštěvníci, těšíme se, že Vás opět budeme moci přivítat na Výstavišti Praha a že návštěva veletrhu Pragointerier Living Fair bude patřit k Vašim nejpříjemnějším zážitkům v roce 2007.

Organizátor zajistil pro návštěvníky po dobu veletrhu kyvadlovou autobusovou dopravu ze stanice metra Nádraží Holešovice zdarma.

Více informací veletrhu pragointeriér se dozvíte také na webových stránkách Pragointeriéru.



ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
přečetlejsem si to pozděSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Bohužel..informace zajímavá, ale stará....
Obrázek uživatelky
profil
Navštívit tento veletrh, tak už ten domeček nezařídím vůbec. Už takhle nevíme, co si vybrat a každý týden se nám líbí něco jiného. Od obkladaček počínaje a nábytkem konče.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles