Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chloupky a my

9. 05. 2008 | Péče o tělo
Ženské nohy a podpaží mají dohromady asi 78 000 vlasových folikul, tento počet je geneticky daný – od chvíle, kdy se narodíte, se žádné nové folikuly nevytvářejí.

Když chloupek odstraníte epilací, bude mít nově narostlý chloupek koneček kuželovitého tvaru, a bude proto vypadat tenčí a delší než ten původní. V průměru mají ženy obvykle asi 16 800 chloupků na nohou a 600 chloupků v podpaždí.

Chloupky a myKdyž vycházíme z toho, že většina mužů si odstraňuje pouze vousy z obličeje a z krku, zatímco ženy se zbavují chloupků, které vyrůstají na nohou, v podpaží a v pubické oblasti, celková plocha, z které je potřeba odstranit ochlupení, je u žen 18krát větší než u mužů – 1 690 cm2 u ženy a 95 cm2 u muže.

Vlasy a chloupky dorůstají různou rychlostí, což znamená, že při opakované epilaci pokaždé odstraníte méně a méně chloupků – takže čím déle epilaci provádíte, tím pohodlnější to je!

V létě je potřeba po každé epilaci nanést krém na opalování. Je to zvláště důležité u dolních částí nohou, protože právě tam dochází u žen k tvorbě melanomů nejčastěji.



Zdroj: Braun

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
U mě jde o nějakou nemoc. Mám je často na bradě, pod nosem a podpaží každý kousek jiným směrem. Kosmetička, než si zvykla, chvíli to trvalo. Štvou mě!Smajlík(od puberty)
Obrázek uživatelky
profil
tie mi idí fakt na nervy
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles