Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chlupaté překvapení

17. 04. 2020 | Vaše příběhy

Po nějakém čase chození jsme si s přítelem našli společný byt. Oba jsme měli práci v místě bydliště a každé odpoledne jsme byli spolu doma. Ale přítel začat čím dál častěji chodit z práce nespokojený, naštvaný, nešťastný.

Proto se rozhodl najít si novou práci, kde bude lidštější přístup, žádné podrazy a bude za svoji práci lépe finančně ohodnocený. Netrvalo to dlouho a novou práci si našel, měla ale háček – montáže. A já začala bývat přes týden sama doma. Zpočátku jsem moc nadšená nebyla, ale časem jsem si zvykla.

„Ahoj zlato, už jsem doma,“ křikla jsem v chodbě na přítele (v pátek býval doma z montáže dříve než já z práce). Nic. Neozval se. Odložila jsem si v chodbě bundu a boty a chtěla jsem se vydat přítele hledat po bytě. Když vtom mi přiběhlo v ústrety KOTĚ a za ním šel pomalu přítel a usmíval se.

„Ahoj lásko,  překvapení,“ vítal mě přítel a nepřestával se usmívat.

„My máme kotě? Kde se tu vzalo?“ ptala jsem se a pomalu brala to malinké stvoření do náruče.

„Víš, nechtěl jsem, abys tu bývala úplně sama,“ usmál se přítel.

„A kde jsi ho vzal? A jak se jmenuje?“ kladla jsem otázky dál.

„Je to holčička a jméno nechám na tobě,“ odpověděl přítel.

Poté mi přítel vyprávěl, jak jeho kolega dovezl krabici koťátek do práce, jestli by si je chlapi nechtěli rozebrat, že jeho soused na vesnici je nechce a pokud si je někdo nevezme, tak je jinak utopí. Přítel, ale hned jak je viděl, tak ho napadlo, že mi jedno vezme, ať nejsem doma sama. Vůbec jsem nemohla uvěřit tomu, že by byl někdo toho schopný, topit taková malá bezbranná stvoření. Naštěstí si chlapi malá chlupatá stvoření rozebrali a žádné nečekal tak krutý osud.

A tak k nám do společného bytu přibylo malé, neposedné koťátko. Koťátko jsme pojmenovali Lili a hodně rychle se u nás rozkoukala a zabydlela. A já přestala bývat doma sama. Nyní už je z ní kočičí slečna a je to  je to ta nejlepší parťačka co jsme si mohli přát – určitě taky cítí, že jí přítel zachránil život a oplácí nám to svojí nekonečnou láskou.


Martan1 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Chlupaté překvapení:

Chlupaté překvapení
Chlupaté překvapení
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík taky by mi bylo koťátka líto
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles