Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chřipkové období aneb Jak probudíme náš imunitní systém?

6. 01. 2020 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Immun44










Dobře fungující imunitní systém je základem celkově vyváženého stavu a naší výkonnosti. Vždyť stále více lidí trpí až neobvykle často nachlazením, a to nejen v typických dobách vyššího výskytu nachlazení během zimy. Mnozí z nás se prokýchávají a prostonávají od jedné infekce k další.

Kdybychom mohli vidět, kde v zimě všude číhají viry - ve vlakovém kupé, v autobuse, v klimatizaci, v kanceláři - lépe bychom obrnili náš imunitní systém. Původci nachlazení jsou velmi malí, kolují v milionech ve vdechovaném vzduchu a mohou vyvolat rýmu, kašel a nachlazení. Ale samotné velké množství těchto choroboplodných zárodků nedokáže v zimě vyvolat nachlazení. Naším nejdůležitějším spojencem proti nachlazením je právě náš imunitní systém. Čím flexibilněji reaguje, tím lépe jsme obrněni.

Imunitní síla: otázka vitaminových zásob


Jednostranná výživa, nikotin a alkohol, ale také stres a duševní konflikty berou našemu organismu uložené rezervy živin a vybíjejí naše imunitní baterie. Děti a stresovaní starší lidé jsou ve zvláštním ohrožení, že se dostanou do imunitně zátěžové situace. Zdravou výživou můžeme náš imunitní systém významně ovlivnit a posílit. Pokud v naší výživě dlouhodobě chybí určité mikroživiny, jako vitaminy, minerální látky a stopové prvky, imunitní systém již nemůže podávat dostatečný výkon a reaguje přetížením. Riziko infekce se tak zvyšuje. V době, kdy je tělo vystaveno mimořádně velkému zatížení (např. ve stresových situacích, chladných ročních měsících a ve chřipkových obdobích), spotřebovává podstatně více těchto mikroživin.

Dobře vybaveni v chladném ročním období


Skalní růže, rostlina Cistus incanus ssp. creticus je již od antických dob známa v přírodním lékařství pro své výborné vlastnosti. Extrakt z této rostliny je komplexní směsí takzvaných polyfenolů. Ve vhodném dávkování a v kombinaci s vitamíny, minerálními látkami a stopovými prvky slouží podle imunologických potřeb k zásobování imunitního systému. Doplněk stravy Immun44® v kapslích a sirupu pro děti obsahuje vedle 44 vitálních látek také tento extrakt ze skalní růže.
Immun44













Test potvrzuje: 44 vitálních látek jako optimální imunitní štít


Komplexní imunitní složení bylo testováno i na zaměstnancích nemocnice (lékařky, ošetřovatelský personál). Již po 3 měsíčním užívání přípravku Immun44® se u osob projevil o 50 % snížený počet dní absence v práci oproti osobám, které užívaly pouze placebo. U skupiny užívající Immun44® byla navíc doba trvání imunitních infekcí přibližně o polovinu kratší. Test tak mohl jasně a objektivně potvrdit, jak důležité je si svůj imunitní systém včas „nabít“ a připravit, aby byl člověk odolnější vůči choroboplodným zárodkům citlivým na přípravek Immun44®.

Pro příjemně a klidně prožité dny v chřipkovém období nyní lékárny nabízejí rostlinný přípravek Immun44® (doplněk stravy) ve formě kapslí nebo sirupu. Volně k dostání pouze v lékárnách bez lékařského receptu.Immun44


www.immun44.cz


Nyní speciální balení IMMUN44 BOX za výhodnou cenu:
Immun44 60kapslí + svačinový BOX + omalovánka + pastelky.











Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !