Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Christina Aguilera – Burlesque - Varieté o.s.t.

21. 11. 2010 | Novinky
Sony Music vydává 22. listopadu nahrávku Burlesque, soundtrack ke stejnojmennému filmovému muzikálu společnosti Sony Pictures, ve kterém v hlavních rolích uvidíme zpěvačky Christinu Aguileru a Cher. Velmi očekávaný soundtrack obsahuje zbrusu nové skladby nazpívané pětinásobnou držitelkou Grammy Christinou Aguilerou, která je také jejich spoluautorkou. Produkce se ujali renomovaní Tricky Stewart, Linda Perry a Ron Fair, autory skladeb jsou Claude Kelly, Tricky Stewart a Sia.

Soundtrack také obsahuje dva nové tracky nazpívané legendární zpěvačkou Cher, včetně silné balady „You Haven´t Seen The Last Of Me” z pera Diane Warren a produkované Mattem Serleticem. Tato skladba je první původní song, který Cher nazpívala za posledních sedm let a zároveň jejím debutem na poli filmového muzikálu. Soundtrack dále obsahuje coververze a předělávky aguilera-burlesquednes již klasických písniček „Something´s Got A Hold On Me” a „Tough Lover" slavné bluesové, jazzové a soulové zpěvačky Etty James a „A Guy What Takes His Time,” původně od Mae West, všechny tři v pěveckém podání Christiny Aguilery.

Christina Aguilera si díky Burlesque odbyla svůj filmový a muzikálový debut v roli hlavní postavy. V Burlesque hraje po boku slavné Cher, pro níž to je první velká filmová role od roku 1999 a vůbec první role ve filmovém muzikálu.
Burlesque napsal a režíroval Steven Antin, který je známý také jako herec (seriál NYPD: Blue, filmy The Goonies, Drive). Producentem snímku je Donald De Line.

Tracklisting soundtracku Burlesque:

01 Something's Got A Hold On Me Christina Aguilera
02 Welcome To Burlesque Cher
03 Tough Lover Christina Aguilera
04 But I Am A Good Girl Christina Aguilera
05 Guy What Takes His Time Christina Aguilera
06 Express Christina Aguilera
07 You Haven't Seen The Last Of Me Cher
08 Bound To You Christina Aguilera
09 Show Me How You Burlesque Christina Aguilera 10 The Beautiful People (from Burlesque) Christina Aguilera

Zdroj: Sony Music

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jo, to by se mi líbilo .....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle