Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Chystáte se ještě na dovolenou? Zabezpečte si byt!

14. 08. 2007 | Finance

Léto je v plném proudu a lidé houfně odjíždějí na dovolenou. Nebuďte nezodpovědní ke svému bytu a věnujte několik minut jeho bezpečnosti. Vaše péče se Vám určitě vyplatí. Zloděj je líný a jde cestou nejmenšího odporu. Dá přednost bytu s nejmenší překážkou pro svou „návštěvu“.


„Léto je žní zlodějů. Věnujte největší pozornost zabezpečení dveří a oken. Tedy místům, kterými se zloděj do objektu dostává. Nepodceňujte ani pomoc sousedů. Dohlédnout na byt nepřítomného souseda, všímat si těch, kdo se o byt podezřele zajímají nebo na byt v nepřítomnosti třeba jen zazvoní, to by mělo být samozřejmostí“ radí Jiří Bartyzal, odborník a specialista na zabezpečovací systémy.


Zabezpečte si byt

Největší pozornost je bezesporu potřeba věnovat dveřím. Samozřejmostí je vybavení dveří kombinací standardních zabezpečovacích prostředků, jako oplechování dveří, bezpečnostní štíty a speciální zámky. Jako doplněk existují i pojistky dveřních závěsů, bezpečnostní závory, výplně zárubní dveří proti roztažení heverem. Pokud máte okna v přízemí, zajistěte je spolehlivým uzavíráním, bezpečnostní fólií nebo mříží.


Nepouštějte do bytu servisní pracovníky, pokud jste si je neobjednali. Nezvěte okamžitě každého do bytu. Dáváte tak příležitost neznámým lidem se seznámit s Vašimi majetkovými poměry a orientovat se ve Vašem bytě.


Pokud budete věnovat bezpečnosti svého bytu pozornost, určitě se Vám tento čas bohatě vrátí. Není nic horšího než zakončit krásnou dovolenou zjištěním, že byl Váš byt vykraden. A pokud už k nešťastné události dojde, budete mít lepší vyjednávací pozici s pojišťovnou. Ta totiž zabezpečovací prvky zohledňuje při vyplacení případné náhrady škody.


ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
s tým suhlasSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles