Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Chystáte se na dovolenou? Kde hledat recenze hotelů?

12. 01. 2018 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

Celý rok se těšíte na zaslouženou dovolenou, vyberete si ji a konečně dorazíte na místo. S otevřením dveří hotelového pokoje vás však čeká šok! Vše vypadá zcela jinak – výrazně hůř. Podívejte se na několik rad, které vám pomohou se podobnému překvapení již navždy vyhnout.

Zkušenosti místo hvězdiček


Vzpomenete si, jak postupujete při výběru hotelu? Pravděpodobně se podíváte na oficiální fotografie, počet hvězdiček a nabízené služby. To je určitě dobrý základ, nicméně fotografie mohou být staršího data a na kategorii hotelu se také nelze 100% spolehnout. Nejčastěji jsou turisté rozčarováni z opotřebení pokojů, kvality úklidu, hluku, vzhledu bazénu, hotelové restaurace a vzdálenosti hotelu od pláže. Chcete-li zažít dovolenou bez komplikací, je vhodné si všechny tyto věci předem zkontrolovat. Pomohou vám v tom zkušenosti hostů před vámi.

Cestolino.czNa co se v recenzích hotelů zaměřit?


V cenově dostupném hotelu lze přehlédnout menší nedostatky a naopak. Za vyšší cenu očekáváte dokonalé služby. Recenze hotelů by pro vás měly být v první řadě ukazatelem toho, zda-li za vaše peníze dostanete skutečně to, co hotel slibuje. V druhém kroku se zkuste zaměřit na cestovatele podobné vám samotným. Každý člověk má jiné požadavky. To, co bude vyhovovat novomanželskému páru na líbánkách, nemusí být zajímavé pro rodinu s malými dětmi. I mezi recenzemi je tak důležité najít si ty, které jsou pro vás relevantní.

Maximum informací ještě před pobytem


Zcela nejbezpečnější je hledat dovolenou tam, kde vám poskytnou co největší množství informací včetně recenzí návštěvníků. Příkladem jde v tomto směru portál cestolino.cz, kde v profilu hotelu najdete vše podstatné. Nechybí detaily, recenze klientů a galerie. Stejně tak se dozvíte, pro koho je hotel vhodný a jaké jsou jeho silné stránky. Nezapomeňte zkontrolovat termín uvedený u recenze. Některé hotely mohou předchozí nedostatky s novou sezónou napravit, u jiných má kvalita služeb naopak sestupnou tendenci. Ideální je dohledat si aktuální termíny a podle nich se rozhodovat.

S hotelem nic neuspěchejte


Projít recenze hotelů pochopitelně zabere nějaký čas. Neváhejte si ho vyhradit bez ohledu na to, jak moc na výběr bydlení spěcháte, Last Minute zájezdy nevyjímaje. Pár minut čtení vás může zachránit od nepříjemného zážitku, který má k představě dokonalé dovolené na míle daleko.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !