Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytře na úklid

14. 02. 2017 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Kdo by rád doma uklízel? Možná právě proto oceníte pár tipů na rychlý a přitom důkladný úklid. Že se ta dvě slova k sobě moc nehodí - rychlý a důkladný? Vyzkoušejte a uvidíte.

Nevím jak vy, ale já mám pocit, že u nás doma by se mělo uklízet nepřetržitě. Naše babičky měly na podlahu smeták, kartáč, hadr a kýbl a na okna ocet a jelenici nebo noviny. Určitě jste si to někdy vyzkoušeli a přiznejte si, je to dřina. V současnosti se ale takto dřít nemusíte. Máme mnoho šikovných pomocníků.  

Vybrali jsme pár novinek pro rok 2017 a na vlastní kůži je vyzkoušeli


Teleskopický vysavač Kärcher VC 5Vejde se i do šuplíku


Tuhle novinku ocení zejména ti, kteří se doma perou s prostorem. Ženy to velmi dobře znají, pořád chybí místo. Teleskopický vysavač Kärcher VC 5 je dokonalým kompromisem mezi běžným podlahovým a ručním vysavačem. Vyzkoušeli jsme si ho a složený se opravdu pohodlně vejde do šuplíku, můžete s ním vysávat drobky ze stolu, prach na skříni nebo sedačku. Když jej ale roztáhnete, hoplá a máte z něj klasický tyčový vysavač. Pouhým stisknutím jediného tlačítka přístroj opět zmenšíte na malého prcka, kterého snadno uklidíte. Podrobili jsme ho pořádné zkoušce a musím říct, že oproti některým jiným tyčovým vysavačům to zvládl skvěle. Díky velmi flexibilnímu napojení vysávací hubice a tyče jsme se s ním dostali pohodlně pod nízké skříně, police i pod závěsnou toaletu. Poradil si i s hrubšími nečistotami jak na dřevěné podlaze, na dlažbě, tak na koberci. Původně jsme hledali nějaký sáček, ale tento vysavač má praktickou nádobku, kterou snadno vyjmete a vysypete nečistoty do koše.

Myje i vysává v jednom krokuPodlahová myčka Kärcher FC 5


Náš druhý tip je něco, s čím jsme se setkali poprvé. Podlahová myčka Kärcher FC 5 kombinuje mytí s odsáváním nečistot v jediném kroku, čímž ušetříte až o polovinu více času. Při běžném úklidu domácnosti nemusíte tedy nejdříve vysávat a pak vytírat. Stačí použít podlahovou myčku. Myčka je vybavena takovým dá se říci laicky - posilovačem, automatické pohánění válců usnadňuje vytírání a zdokonaluje výsledky čištění bez zbytečné námahy. Obrovskou výhodou je, že díky navlhčení povrchu při práci ihned vidíte, co je uklizené. Můžete s ní čistit nejrůznější tvrdé podlahy - dřevo, dlažbu, laminát, lino. Čisticí válce jsme vyměnili snadno, dokonce jen jednou rukou. Když práci skončíte, stačí nečistoty vylít do toalety, nádržku opláchnout a myčku pohodlně zaparkovat do stojánku.

Okna bez šmouh a bez cákanců


Mytí oken nepatří mezi oblíbené domácí práce, je relativně fyzicky namáhavé a výsledek nebývá vždy stoprocentní. Tolik úsilí a pak se díváte na zahradu nebo na ulici přes „kocoury“ na skle. Z toho snad žádná z nás nemá radost.

Kärcher WV 5 PremiumProto jsme vyzkoušeli aku stěrku Kärcher WV 5 Premium. Čistí bez šmouh a zbytečných kapek, a když si dáte závody s dcerou, která bude mýt okna klasickým způsobem, uvidíte, že budete potřebovat tak třetinu času než ona. Také nenávidíte špínu, která vám z oken stéká, nemáte rádi mokré ruce od špinavé vody? Díky této nové aku stěrce zůstávají vaše ruce suché. Tato akustěrka je lehounká a díky měkčeným ergonomickým úchytům se i pohodlně drží.
V mnohých domácnostech bývá problém s vysoko položenými okny. Musíte na štafle a to opravdu není moc pohodlné. Tento problém zde nehrozí. Díky teleskopickému nástavci můžete mýt okna v různých výškách pohodlně ze země. Délku tyče si můžete nastavit až na 1,9 metrů a tak dosáhnete až do 4 metrů.

Velkou výhodou aku stěrky Kärcher WV 5 Premium je i její výdrž. Na jedno nabití zvládne umýt až 105 m2, což je takových 35 běžných oken a to už je pořádný dům.                                   



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Chytře na úklid:

Chytře na úklid
Chytře na úklid
Chytře na úklid
Chytře na úklid
Chytře na úklid
Chytře na úklid
Chytře na úklid
Chytře na úklid
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
cenySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles