Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cicatridina garantuje vysoký obsah kyseliny hyaluronové

9. 06. 2014 | Krása
-Komerční sdělení-

Kyselina hyaluronová způsobila doslova revoluci v kosmetickém průmyslu. Tato dnes již velmi známá a účinná složka různých kosmetických přípravků, krémů nebo potravinových doplňků přinesla nový pohled na účinný boj se stárnutím pleti.


Její efekt je v podstatě okamžitý. Kyselina hyaluronová je totiž základním stavebním kamenem kůže a sliznic. 55 % z celkového obsahu kyseliny hyaluronové se v lidském těle nachází v pokožce, kde díky své schopnosti vázat vodu přispívá k dokonalé a cílené hydrataci pleti - pojme totiž až tisícinásobek své hmotnosti vody. Bohužel schopnost kyseliny hyaluronové vázat vodu v kůži člověka s rostoucím věkem klesá, což má za následek sníženou hydrataci, která se zároveň může projevit i tvorbu vrásek. Proto je vhodné tento elixír mládí své pokožce pravidelně dodávat. Na trhu je poměrně široká nabídka přípravků s kyselinou hyaluronovou. Některé jsou opravdu velmi drahé, v řádu tisíců korun, a proto je nutné umět si správně vybrat. Důležité je sledovat složení kosmetického přípravku nebo krému. Výrobce by měl přímo na výrobku uvádět, jaké množství kyseliny hyaluronové jeho produkt obsahuje. Nechcete přece zbytečně utrácet za něco, o čem nevíte, jestli to bude mít vůbec nějaký efekt na Vaši pleť. Výroba kyseliny je technologicky náročná, tudíž drahá, a proto se někteří výrobci s ní samozřejmě snaží šetřit. Nevyhazujte tedy své peníze za krémy, kde takový údaj chybí. Ty totiž mohou kyselinu hyaluronovou obsahovat v pouze nepatrné koncentraci, což výrazně snižuje jejich pozitivní účinky.
Cicatridina

Účinek kyseliny hyaluronové na pleť je opravdu velmi výrazný. Skvěle působí na projevy stárnutí pleti a v současnosti se považuje za jeden z nejlepších prostředků v boji proti vráskám. Po několika aplikacích je pleť viditelně omlazená. Někteří dermatologové tyto účinky srovnávají s účinkem injekcí s boutulotoxinem.

V klinické studii s přípravkem na bázi kyseliny hyaluronové bylo prokázáno významné zlepšení parametrů vzhledů kůže. 94% žen pozorovalo vyhlazení kůže a 82% žen se pokožka jevila mladší a zdravější.*

Cicatridina není obyčejná kosmetika, jedná se o zdravotnický prostředek s garantovaným obsahem kyseliny hyaluronové. Cicatridina obsahuje 0,2 % čisté kyseliny hyaluronové (tento údaj je uveden i na obalu), kterou si takto aplikujete přímo na pokožku. Cicatridina má vysoce hydratační účinky vzhledem ke své schopnosti vázat velké množství vody, takže pokožka získává objem a pružnost. Není proto divu, že dermatologové a estetická centra nabízejí svým zákaznicím Cicatridinu jako vhodný doplněk péče o pleť.  Používají ji jako každodenní krém, zejména pak jako podkladovou ochrannou bázi a jako prostředek v boji proti poškození kůže a jizvám.

Cicatridina má nezastupitelnou roli při hojení povrchových i hlubokých ran. Skvěle působní také na popáleniny, nebo opruzeniny. Ne nadarmo název Cicatridina vychází z latinského Cicatrix, což znamená jizva. Kyselina hyaluronová zajišťuje optimální organizaci pojivové tkáně v místě poranění, jednoduše řečeno urychluje proces hojení až o 70 %**.
Cicatridina účinně vyplní defekt, podporuje tvorbu kolagenu a podporuje tzv. vlhké hojení. Tím vším bojuje proti vzniku nevzhledných jizev a zvyšuje regenerační schopnosti naší pokožky.
Zkuste proto přemýšlet, jak své pokožce pomůžete v boji proti vráskám, nebo jizvám opravdu efektivně a bez zruinování Vaší peněženky. Je dobré mít krém Cicatridina vždy po ruce, třeba ve své kabelce. Budete tak mít stále u sebe první pomoc pro vaši pokožku.
Cicatridina je k dostání bez lékařského předpisu v lékárnách jako mast nebo sprej.

Více informací naleznete na www.cicatridina.info, kde je také odkaz na e-shop.

Cicatridina, Zdravotnický prostředek CE 0373.
*) Werschler WP, Trookman NS, Rizer RL et al. Enhanced Efficacy of a Facial Hydrating Serum in Subjects with Normal or Self-Perceived Dry Skin. J Clin Aesthet Dermatol. 2011;4(2):51–55.
**) Voinchet V, Vasseur P, Kern J. Efficacy and safety of hyaluronic acid in the management of acute wounds. Am J Clin Dermatol.2006;7:353-357



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !