Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čim je starši, tim je hlupši, no ni?

10. 05. 2011 | Vaše příběhy

Duben – tuž jak ja ten pošahany měsi nesnašim?! To byste nevěřili. Ne jenom, že si ze mě všeci na Apryla robi řiť tim zpusobem, že vymyšlaju blbe vtipy, kere mají byt radoby vtipne, ale ještě to hlupe aprylove počasi. No a když sme už u teho Apryla – nevěřili byste, jak mě posledně dožral maly.


Raz si hrali s tatu v dětskym pokojiku. Kraval jak na Vaclavaku – jak něřval jeden hlupy, tak řval druhy  hlupy. No jak male děcka. Jak už sem tam vletěla s valečkem od těsta (no ne že bych nevypadala jak Xantypa, ale co s nima už – šak dělali bordel no ni?) tak na chvilu zavřeli pysk.


rodinkaA šak jak dluho si myslitě, že to trvalo? Jenom sem se otočila na podpatku, už zas po sobě pyskovali jak Adam s Evu po rozvodě. Tak to trvalo asi hodinu a pul. Dyž už sem to němohla vydržeť  a misto hlavy se mi tam zrobil nafuknuty balon, tuž najednou ticho…


No ja, zas vymysleli nějakou capinu, bo jinak by taky klid určitě něbyl. Šak ať si pohraju synci. Jak už mi to bylo podivne, tuž sem tam něnapadně nakukla. Tata na zemi, maly kolem něho skače jak Češi na Euru. Jak mě uviděl, tuž začal mleť cosik o tem, že tata dostal infarkt a že je mrtvy.  Řikam jak mrtvy, cos mu udělal. No nic, že to s nim jeblo samo.


V tu chvilu sem valila k ležícímu chlopovi, opleskala sem mu pysk studenu vodu a ten vul se začne usmivať a že pry Apryl! Tuž dostal jak maly, tak velky jednu bekendovku po hlavě a zas byl kraval. Že pry něrozumím srandě a že je April – pry se to muže!


Tuž sem začala řvat pro změnu ja, že také blbe fory se nedělaju a ať si to nechaju pro kamoše ve škole/na šichtě. Šak co sem ňaky pokusny kralik, na kerem se zkušaju blbe fory? Ti dva asi čekaju co vydržim, ale ja jim dam! Šak příštího Apryla na nich vymyslim něco sama. A stejně si řikam, že čim je chlop starši, tim je hlupši, no ni?


Dožrali Vas tež tak doma? Nebo na Apryla z vysoka… ?


Ostravačka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík tak jsem se zasmála,když tak člověk mluví tak to ani nepřijde srandovní,jako když to čteSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles