Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čím se vyšperkovat na svatbu

1. 08. 2018 | Oblečení
Svatební sezóna je v plném proudu, kdo by je nemiloval? Spousta zábavy, radosti, známých lidí… Každý chceme na svatbě vypadat skvěle a to bez ohledu na to, jestli jsme účinkující v hlavní roli anebo blízkým kamarádem nevěsty či ženicha. Co tedy na sebe, čím se vyšperkovat, aby naše doplňky skvěle ladily s outfitem?

Svatbě se dříve říkalo veselka – od slova veselit se. Rozhodně je na místě brát uvolněnou atmosféru rodinného kruhu, která si ale zaslouží důstojnost a pečlivý výběr jednotlivých komponent.

Svatebčané

Nepsaným pravidlem platným pro každého svatebčana, je „nevzbudit větší dojem než nevěsta“. Je to její den. Každá žena chce vypadat na svatbě krásně, ale neměla by působit příliš vyzývavě. Jemné šaty v jemných pastelových barvách, nebo i výraznějších, ale jednodušších střihů sahajících alespoň mírně nad kolena, jsou jednoznačně skvělou volbou. A pozor na bílou! Ta náleží nevěstě. Šperky s elegantním podkresem mohou pozvednout celkový dojem o level výš. Žádné kudrliny, žádné barevné propletence, ale decentní linie, jemné detaily a svůdné křivky.

Pánové si mohou s oblečením také vyhrát. Není pravda, že na obleku není co zkazit a že musí působit nudně, naopak. Existuje spousta střihů a barev obleku, košilí i kravat. Stejně tak se nabízí i spousta variant hodinek, pásků a náramků.

svatbaNevěsta

Královna celého dne nepodcení jediný detail, který by mohl zkomplikovat tento velký den. Od organizace celé svatby až po dokonalé ztvárnění oslňující krásy jí samotné – na všem si dá pečlivě záležet. Šperky, které by její krásu ještě více podtrhly, mohou například skvěle ladit s úpravou nehtů. Zasazení drobných kamínků či perliček do manikúry lze skombinovat s výběrem jemných šperků, které dotáhnout celkový dojem k dokonalosti.

Ženich

Ženich si na náušničky, zdobené nehty a čelenky sice nepotrpí, ale i on má právo ozdobit své zápěstí slušivým módním doplňkem. Obzvlášť, když jde o praktické, elegantní hodinky. Kožený pásek a jednoduchý ciferník je ideální variantou, která by měla barevně ladit s páskem a obuví.

Svědkyně

Svědkyně bývá pravou rukou nevěsty. Pomáhá jí s přípravami, měla by mít v malíčku harmonogram a pomoct nevěstě zbavit se trémy. Hodinky budou v tomto případě na místě. K pastelovým barvám šatů se bude hodit elegantní ciferník bez příkras, který však bude sám o sobě ozdobný.

Svědek

Muži se smyslem pro dokonalý vzhled mohou své doplňky do detailu sladit se skvěle padnoucím oblekem stejně tak jako ženich. Opět to budou hodinky, které vhodně ozdobí zápěstí muže. Jejich styl by měl korespondovat s typem akce i s osobitým stylem jejich nositele. Kdo prahne po dalších vychytávkách, nenechá náhodě manžetové knoflíčky, které se vyrábějí i jako součást kolekce zahrnující hodinky a přívěšek na krk.
 
Zdroj, foto: Calvin Klein


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !