Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čmelák - Láskyplné povídky Haliny Pawlowské

14. 07. 2020 | Knižní tipy
Název: Čmelák - Láskyplné povídky
Autor: Halina Pawlowská
Datum vydání: 6 / 2020
Nakladatelství: Motto
Formát: 115 x 185 mm
Počet stran: 360
Vazba: vázaná s pap. potahem
s lam. přebalem
Cena: 319 Kč


"Krém tě vrásek nezbaví, když tě láska nebaví". Nejlepší optimistické povídky o lásce od Haliny Pawlowské – o tom, jak ženy milují muže, muži ženy, jak milujeme děti, jak se nesnášíme a jak nám nezbývá než se všemu zasmát, protože nic jiného nám stejně nepomůže!

O autorce knihy Čmelák - Láskyplné povídky:


Čmelák - Láskyplné povídkyHalina Pawlowská vystudovala scenáristiku a dramaturgii na FAMU, má za sebou scénáře sedmi celovečerních filmů. Nejznámější z nich, Díky z každé nové ráno, byl nominovaný na Oscara, nejlepším filmem roku 1990 se stala komedie Vrať se do hrobu. Snímek Zoufalé ženy dělají zoufalé věci byl natočen podle jejího knižního debutu. Od té doby napsala přes třicet knih, které získaly řadu ocenění. Některé byly přeloženy do polštiny, ukrajinštiny, slovenštiny, němčiny a italštiny. Halina Pawlowská je také známá televizní moderátorka, která oslovila diváky vlastními formáty jako V žitě, Zanzibar, Dokonalé štěstí a Banánové rybičky.

Velmi úspěšné byly i časopisy, které založila a řídila jako šéfredaktorka, ať už to byl magazín Story, Šťastný Jim či Glanc. Napsala také čtyři divadelní hry, jeden muzikál a nyní spolupracuje s Českým rozhlasem Dvojkou, kde pravidelně představuje české autory a jejich tvorbu. Učí tvůrčí psaní a scenáristiku na vyšší odborné a vysoké škole Michael a spolupracuje také s Českou televizí. Má dvě děti, žije se svou rodinou a dvěma psy. Můžete ji také vidět v jejích divadelních vystoupeních, s kterými objíždí celou republiku, a má tak úzký kontakt se svými čtenářkami. I to je jeden z důvodů, proč patří mezi nejčtenější české autorky současnosti. A určitě je to hlavně proto, že všechny její texty jsou optimistické, veselé a mají v sobě moudrost.


Tuto knihu Čmelák - Láskyplné povídky zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Čmelák - Láskyplné povídky Haliny Pawlowské:

Čmelák - Láskyplné povídky Haliny Pawlowské
Čmelák - Láskyplné povídky Haliny Pawlowské
Čmelák - Láskyplné povídky Haliny Pawlowské
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !