Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co dělá domov domovem? Teplo, čistota a vůně.

24. 02. 2008 | Domácnost

A TO I NA TOALETĚ


Většina z nás sní o velkém domě s rozlehlou zahradou, anebo alespoň o prostorném moderním bytě. Ovšem podle odborníků spíše než vlastní metry čtvereční je důležitější pocit domova. Tyto pozitivní emoce se vážou k místu, kde se příjemně uvolníme, můžeme si vytvářet vlastní pravidla, jednoduše se tam cítíme dobře. Pocit domova dotváří také příjemná teplota, čistota, vůně a oblíbené věci, kterými se rádi obklopujeme.

osvěžovače a gely U osvěžovačů není důležitý jen desing, ale také vůně, která Vám místnosti hezky provoní. A neměli byste zapomínat ani na koupelnu a toaletu. Od Vašeho toaletního bloku požadujte nejen účinný boj s možnými zápachy, ale měl by také být pomocníkem v boji s vodním kamenem, měl by toaletu dezinfikovat a Vy se tak budete cítit příjemně i v této malé místnosti vašeho domova!

Tmavozelená náplň osvěžovačů Ambi Pur Flush Green Forest představuje směs vůně jehličnanů a citrusů, která stejně jako ostatní produkty Ambi Pur obsahuje pravý parfém. Vaši toaletu dokonale provoní, vydezinfikuje a zbaví vodního kamene.

Další novinka souvisí s balením toaletních bloků. Náplně do svého oblíbeného osvěžovače si nyní můžete zakoupit cenově výhodněji coby tzv. multipacky. Konkrétně jde o společné balení tří, anebo dvou náplní, které navíc zakoupíte dohromady se strojkem. Záleží jen na vás, jestli využijete spíše sadu totožných vůní, anebo kombinaci více různých variant.

osvěžovače a gely Osvěžovače na vaší toaletě můžete podle libosti kombinovat tak, aby nejen svou vůní, ale také barvou ladili k sobě i k interiéru místnosti. Pak záleží na Vás, jestli si vyberete vůni bílých květů, svěží vůni levandule, čistou vůni Marseillského mýdla nebo kořeněnou vůni eliminující zápach tabákového kouře.

Toaletní bloky i gely zakoupíte v jakékoliv drogerii nebo v hypermarketu. Doporučená cena se pohybuje od 35 Kč do 100 Kč, velmi záleží na velikosti balení.

Zdroj: www.ambipur.cz

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
všechny osvěžovače, mimo ty na baterie, voní tak akorát týden a pak už ne, i když tam náplň ještě je. Prostě nevydrží a škoda peněz...
Obrázek uživatelky
profil
čistá a voňavá koupelna i záchod mluví za vše...
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkČlánek chválím a souhlasím, také mám ráda, když je poklizeno a v koupelně vše na svém místě a když je provoněnáSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
bych chtěla taky zkusitSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík na příštím nákupu v drogerce to nejspíš koupím...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle