Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co je Loom Bands?

8. 06. 2014 | Zajímavosti
I když jde doba mílovými kroky kupředu a technologie jsou nezastavitelné, spousta rodičů neustále řeší, jak zdravě a aktivně zabavit své děti. Právě díky moderním vymoženostem 21. století se dnešní ratolesti místo na hřištích zdržují u počítačů a bavlnky či háčkování vyměnily za tablety a chytré telefony.

Nechcete, aby vaše dítě neustále vysedávalo u obrazovky a raději si užilo pořádnou legraci, a to buď s vámi a nebo se svými vrstevníky? Pak se nechte inspirovat revoluční novinkou Loom Bands, která se hravě postará o zábavu všech věkových kategorií.

Zdravá zábava pro všechny děti


Rok co rok jsou děti na celém světě poblázněni nějakou novinkou, kterou mermomocí chtějí a která se rázem stane středobodem jejich vesmíru. Jeden rok to bylo japonské tamagoči, poté přišly létající Barbie s poníky a následně Littlest pet shop zvířátka s kývajícími hlavičkami. Tyto mánie jsou hrůzou každého rodiče, neboť chcete-li dítě učinit šťastným, nezbude vám, než jít s davem.

loom bandsLetos se ale o své potomstvo a vaše finance bát rozhodně nemusíte, neboť Rainbow loom je zábava, jež v dětech probouzí kreativní myšlení, jemnou motoriku a také cit pro trendy.

Co je Loom Bands?


Tato žhavá novinka sem přicestovala až z USA, kde se stala takřka ze dne na den neskutečnou senzací. Ulicím, školám a snad všem domovům teď vládnou barevné gumičky a šikovné stavy, jež dovedou vykouzlit ten nejkrásnější dětský úsměv.

A co je vlastně tato tajemná duhová věc?


Rainbow loom je malý plastový stav, na kterém lze tkát z pestrobarevných gumiček famózní náramky o desítkách tvarů, barevných kreací a délek. Výsledkem jsou nejenom úchvatné, ručně dělané náramky z gumiček, ale také náhrdelníky, klíčenky, náušnice a zkrátka vše, nač si z bižuterie vzpomenete. Podrobný návod, jak vytvářet najdete na loom bands návod. Krása fenoménu tkví v tom, že můžete mít originální doplněk, který nikdo jiný nenapodobí a který bude dílem třeba i malého prvňáčka. Za veškerými výrobky stojí pořádný kus práce a právě proto jsou gumové šperky tak úchvatné, neboť mají svou historii.

Proč pořídit Rainbow loomLoom bands


Pokud se vůbec musíte ptát, proč do vašeho domova pořídit Rainbow loom, pak zde máte několik pádných argumentů, které veškeré vaše pochyby, zametou pod koberec. Jak bylo již řečeno, jedná se o zábavu, která v dětech probouzí kreativitu a jejich dětskou hravost, díky které rázem zapomenou na všechny počítačové hry a DVD filmy. Na stavu si vyhraje i dospělí, proto se může aktivně zapojit celá rodina a do třetice nutno zdůraznit, že sada Rainbow loom stojí pouhých ,,pár stovek", které se stanou tou nejlepší investicí.


Loom bands gumičky

Tyto skvělé a pružné gumičky jsou vhodné nejen pro malé děti k tvorbě krásných culíčků, copánků a jiných vlasových účesů, ale také k tvorbě jedinečných šperků.Loom bands se staly oblíbené zejména v USA a Kanadě. Samozřejmě se tento trend dostal i k nám. Tato absolutní novinka na trhu potěší každou malou princeznu i dospívající slečnu.

Zdroj, foto: Bux.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Co je Loom Bands?:

Co je Loom Bands?
Co je Loom Bands?
Co je Loom Bands?
Co je Loom Bands?
Co je Loom Bands?
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles