Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co když je to nebe?

5. 03. 2017 | Knižní tipy
Název: Co když je to nebe? Jak jsem se zbavila omezujících přesvědčení a začala opravdu žít
Autor: Anita Moorjani
Nakladatelství: Pragma
Datum vydání: 3/2017
Formát: 153 × 234 mm
Vazba: pevná
Počet stran: 192 stran
Cena: 239 Kč

Anita Moorjani je autorkou knihy Musela jsem zemřít, která se stala bestsellerem (Knižní klub 2013). Popisuje v ní svůj boj s rakovinou, ústící ve fascinující zážitek blízké smrti.

Ten dalekosáhle změnil její pohled na život. Anita se rakoviny zcela zbavila a nyní cestuje po světě, pořádá přednášky a semináře, přednáší na konferencích a vypráví posluchačům o hlubokém vhledu, který zažila na onom světě. Je-li v životě důležitá cesta, a nikoli cíl, je možné, že nebe je zde – je jím tento fyzický život, který žijeme na Zemi.

Co když je to nebe?O autorce knihy Co když je to nebe?

Anita Moorjani se narodila v Singapuru indickým rodičům, ve dvou letech se s nimi přestěhovala do Hongkongu. Po mnoho let pracovala ve světě byznysu, ale v dubnu 2002 jí diagnostikovali rakovinu. Fascinující a dojemný zážitek blízké smrti na počátku roku 2006 jí zásadně změnil pohled na život a její současná práce je prodchnuta hloubkou, kterou si přinesla z vyšších sfér.
Anita dostává často pozvání na konference po celém světě. Je vtělením pravdy, že všichni máme vnitřní sílu překonat v životě i nejtěžší situace, a je živoucím příkladem toho, že je to možné.
V současnosti žije Anita s manželem v USA.



Tuto knihu Co když je to nebe? Jak jsem se zbavila omezujících přesvědčení a začala opravdu žít koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Knižní klub.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Četla jsem její první knihu a moc se mi líbila. Tak se těším i na tuhle novinku. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles