Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co nám muži tají? 8 mobilních aplikací, které si zamilují i ženy

10. 05. 2015 | Technika
mobilní aplikace










Foto: Flickr

„Zlato, tomu bys nerozuměla, to je čistě mužská záležitost.“
Doufejme, že tohle ženy slyší už málokdy. I když v naší společnosti ještě nevidíme úplnou rovnoprávnost mezi muži a ženami, už dávno nejsme v 50. letech, kdy genderové stereotypy byly v plném proudu a ženy se nacházely převážně v kuchyni. Ovšem i teď slýcháme, že třeba počítačům rozumí spíš muži, nebo že ocenit dobrou whisky umí jedině správný chlap.

Některé věci samozřejmě nejdou sjednotit už z biologických důvodů, ale zálibám se meze nekladou. Že nevíte, proč si ten váš všude nosí svůj mobil? Pravděpodobně na něm má několik opravdu skvělých aplikací, které okouzlí nejednu ženu!
Ženy stahují a užívají o 40 procent více mobilních aplikací než muži a zaplatí za ně o 87 procent více. 87 procent žen si nedokáže představit život bez svého mobilu a neuvěřitelných 98 procent žen si svůj mobil bere všude s sebou. Ženy a mobily jsou tedy velcí kamarádi! Pojďte se podívat na 8 úžasných aplikací, které si rozhodně zaslouží ženskou pozornost. mobilní aplikace

Cyklus vás už nepřekvapí

Muži si na ženy vymysleli takovou léčku. Už je nikdy nepřekvapí premenstruační syndrom své drahé polovičky, a to díky aplikaci iAmAMan, která cyklus tajně monitoruje – po zadání údajů, samozřejmě – a muže varuje, že se blíží bouře. Dobré, jenže ženy tuto aplikaci možná ocení ještě víc! Jaký lepší způsob, jak hlídat své dny, než mrknout na iAmAMan a hned zjistit, jak na tom jsme?
Foto: Gratisography

Lámete si hlavu, kdy ovulujete, nebo kdy jste měla své dny naposledy? Kolikrát přemýšlíte, proč jste zase tak lítostivá, nebo proč máte sto chutí někomu bezdůvodně nafackovat, a souvislost s menstruačním cyklem vás napadne až za několik dní. Aplikace vás na to chytře upozorní už předem a vy se můžete zkusit krotit, třeba vám to zachrání nejedno odpoledne. Ovšem nikdo netvrdí, že se vám zkrocení v tu chvíli podaří!
 

Buďte královnou večírku

Vyznat se v kvalitní whisce nebo umět připravit úžasný koktejl již dávno není doménou výhradně mužů. Aplikace Distiller vám bude skvělým průvodcem, když budete tápat, k jaké příležitosti se hodí která whisky, nebo když budete jen tak brouzdat, abyste se rozhodly, jakou si pořídíte jako další.

Na večírek se zase vyzbrojte aplikací Cocktails Made Easy, se kterou si užijete spoustu zábavy a ohromíte přátele, že dokážete smíchat takové parádní kousky, aplikace má přes 500 jednoduchých receptů. Za barem zůstanete celou noc!

Foto: morguefile.com

na grilovačceBlýskněte se na grilovačce

Co takhle pozvat vaše přátele na grilovací party a ukázat jim, jak umíte připravit perfektní šťavnatý steak? S aplikací Weber´s On the Grill to bude hračka! Kromě instruktážních videí, 250 receptů a přes 100 grilovacích tipů má aplikace také stopky, takže vás upozorní, kdy maso otočit a kdy sundat z grilu – podle toho, co přesně grilujete. Už žádné podrážky! Snad jen váš muž nebude příliš protestovat, až o víkendu s kšiltovkou strávíte odpoledne nad vůní masa, zatímco on dětem připravuje limonády. V nejhorším se s ním o gril poperete.
Foto: morguefile.com

poker

Buďte troufalá a zahrajte si poker

Ani hry nemusí být jen pro muže. Naopak, ženy hrají hry, jako poker, čím dál častěji, například v roce 2013 s ostatními hráči hrálo online poker o 22 procent více žen než předchozí rok a v roce 2007 byla v anketě 11 000 online hráčů z 96 zemí zjistěna přibližně 54 procentní pravděpodobnost, že průměrný hráč online pokeru bude ženského pohlaví.

Dokonce existují i ženské ligy. V nich hraje třeba ženský tým PokerStars Women, kam patří mnoho významných hráček, například Vanessa Selbst nebo Celina Lin, obě jedněmi z nejvýdělečnějších žen ze světa pokeru. Takové týmy pomáhají utvářet roli silné moderní ženy, ale také mají velký vliv na samotný poker, protože svou existencí a úspěchem mění naše vnímání těchto her jakožto čistě mužských.
Pokud ve vás dřímá dobrodruh, proč to nezkusit? Můžete vyzkoušet zdarma. Do tohoto světa se můžete dostat i vy, na PokerStars lze hrát jak v online platformu, tak nově i na mobilu!

Foto: Pixabay

Bujarý noční život

Nestyďte se za to, že se ráda bavíte a jste v sedmém nebi, když protančíte noc. Existuje na to skvělá aplikace Party RADAR, kde si kdykoli zjistíte, kam zajít – ať už to jsou koncerty, kluby, diskotéky nebo jiné podniky. Aplikace má v databázi víc než 1 000 podniků a lze je vyhledávat podle okolí, nebo podle kategorií. Hledat samozřejmě můžete i událost, třeba festival, koncert nebo nějakou party. Nakonec se vyhledaná místa zobrazí na mapě a u podniků si rovnou z aplikace můžete přivolat taxi, nebo zapnout nagivaci, takže se v noci už nikdy neztratíte. Ať žije zábava!
 

Pro vyznavačky sportu

Konec mužského machrování, že jsou ve sportu vždy v obraze, a názoru, že sportu ženské nerozumí. S aplikací LiveSport vám nic neunikne, mějte vždy po ruce výsledky z 26 sportů a 3000 soutěží.

Známá je i aplikace Sport.cz, kde si také můžete číst články ze světa sportu a mít tak kompletní informace. Nakonec, sport zajímá i ženy, a to včetně fotbalu a hokeje, ženských lig je přeci nespočet. Už jste slyšeli o ženských ligách drsného amerického fotbalu? To zřejmě nebudou žádné křehotinky.
 

Stavařina pro všechny

Že je stavebnictví jen mužský obor? V žádném případě! S aplikací STANLEY Level může každý být konečně v montérkách. Už nemusíte jen zalévat bylinky na balkoně, ale také si můžete na květináče přidělat rovné poličky pomocí této mobilní vodováhy, bez níž byste přesnou vodorovnost těžko odhadovaly. Vyndejte všechny ty zaprášené obrazy a vyšňořte si jimi celý byt! Aplikace také má pěkné provedení, vodováha vypadá jako opravdová.
Foto: stanleyhandtoolsmediakit.com

Foto: Pixabay

Zjistěte, jak na kravatu a uzly


Baví vás ruční práce? Pak si určitě zamilujete tajnou zbraň všech mužů – aplikace Tie-a-Tie Deluxe a Knots, Splices and Rope Work (Tootable Pty Ltd).

První ze zmíněných aplikací se vám bude hodit, pokud budete potřebovat správně zavázat kravatu, a to nejen partnerovi, ale přece i sobě! Najdete zde podrobný návod na sedm různých vázání, s čímž se dá dost vyhrát.

Druhá aplikace je skvost – vázání nejrůznějších uzlů nikdy nebylo snazší. Aplikace byla vyvinuta podle knihy A. Hyatta Verrilla, jenž byl archaeologem a zoologem, ale také spisovatelem a ilustrátorem. Aplikace disponuje právě jeho pěknými ilustracemi uzlů a návody k jejich vázání, druhů je víc než 150. Knihu Verrill napsal v roce 1917, takže vás aplikace zanese do starých časů, i když uzly se vám budou hodit i teď, ať už jste větrem ošlehaná námořnice, nebo jen občasná zahradnice a kutilka. Nápadité zpracování aplikace je k tomu příjemnou třešničkou na dortu.
 
Přiznejte se, kolik těchto aplikací si už plánujete stáhnout?




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
The best poker site in Asia and can make you addicted for sure! Register now only at http://199.192.31.174
Obrázek uživatelky
profil
The best poker site in Asia and can make you addicted for sure! Register now only at http://199.192.31.174
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle