Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co nesmí chybět u vás v šatníku toto léto!

15. 05. 2015 | Trendy
Léto se blíží a vy ještě stále nevíte, co se nosí a co nového si pořídit? Každý v létě chce vypadat úžasně. Aby tělo každého z vás vyniklo v tom nejkrásnějším oblečení, dám vám pár tipů, co by u vás v šatníku nemělo rozhodně chybět!

Riflová krátká bundička
Můžou se nosit k šatům, k tričkům nebo i k tílkům. Riflovina letos letí. Sice když bude nad 30 stupňů Celsia, tak ji radši nechte doma. Ale jinak je módní a ideální téměř ke každému oblečení. Dají se koupit od 700 Kč docela hezké a kvalitní.

Proužky
Cokoliv s proužky bude ideální. Ať už sukně nebo tílko. Rozhodně na ně nesmíte zapomenout. Ale myslete na to, že byste si k nim měly vzít něco jednobarevného. Na délce a šířce nezáleží. Nosí se trička těsná a volná. V poslední době se nosí oblečení spíše kratší, ale delší oblečení ničemu taky neuškodí.

co nemá chybět v šatníkuKvětinové vzory
Top s květinovými vzory bude to nejlepší do krásného letního počasí! V poslední době se nosí spíše v krátkém střihu a do léta je to ideální. Třeba topy, u kterých je vám vidět bříško, jsou perfektní. V kombinaci s pohodlnými šortkami budete vypadat jako modelka. Protože květinové vzory zjemní váš obličej a pleť!

Kraťasy s laclem
Pokud máte hezké a štíhlé nohy, rozhodně bych si jedny na vašem místě koupila. Džínovina letí, takže džínové kraťasy s laclem, a ještě jsem je viděla i s květinovým vzorem, jsou na léto ideální. Zakryjí nedostatky v pase a zdůrazní vaše nádherné nohy.

Doufám, že jsem vám dala pár užitečných tipů! A pokud nemáte tu nejlepší postavu do tohoto oblečení, do léta máte dost času na ní zapracovat!  A pokud  to nezvládnete, nezoufejte, všechno oblečení se dá koupit i v širších střizích :)

Reninan - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Co nesmí chybět u vás v šatníku toto léto!:

Co nesmí chybět u vás v šatníku toto léto!
Co nesmí chybět u vás v šatníku toto léto!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
škoda, že už na to není věk ani figura...
Obrázek uživatelky
profil
díky za boží nápady Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
kraťasy s laclem nemámSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles