Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co nesmí chybět ve vaší párty kabelce

24. 05. 2017 | Pro ženy
Koktejlová párty, holčičí večírek, rozlučka se svobodou, taneční mejdan do ranních hodin – žádnou z těchto událostí si nesmíte nechat ujít. Se skvělou zábavou se pojí jedinečná atmosféra, parta dobrých přátel, rytmická taneční hudba, neopakovatelné zážitky, ale bohužel i drobné nepříjemnosti.

Taková rtěnka na zubech, zplihlé vlasy nebo nevzhledná kolečka potu na halence vám na kráse příliš nepřidají. Připravili jsme proto pro vás sadu sedmi nezbytností, které by měly být povinnou součástí každé párty kabelky. Žádná kosmetická nehoda vás už jen tak nepřekvapí a vy se můžete stát hvězdou každého večírku.

Co by měla obsahovat vaše párty kabelka:


Mini deodorant


DJ zrovna hraje vaše oblíbené písničky, celý taneční parket patří jen vám a všichni obdivují váš zápal do tance. Zcela zapomenete na okolní svět, ale realita se vám připomene nevzhlednými potovými stopami. Nebo ještě hůř – zápachem. Mít s sebou deodorant je proto naprostou nutností, ušetří vás nejednoho faux pas.

dámská kabelkaÚstní sprej nebo žvýkačky


Pokud je na večírku i nějaké občerstvení, přijde vám ústní sprej, žvýkačka nebo bonbón pro osvěžení dechu velice vhod. Vzpomeňte si, jak nepříjemné bylo hovořit s člověkem, který zrovna dojedl chuťovku s česnekovou pomazánkou.

Pokud jste zapomněla na osvěžující sprej nebo žvýkačky, pomůže vám plátek citrónu. Stačí ho chvíli držet v ústech a nepříjemný dech bude pryč. Obsažený vitamín C totiž likviduje ústní mikroby, které vytvářejí nepříjemný zápach.


Miniaturka parfému


I sebeluxusnější vůně vám nevydrží po celý večer. Pořiďte si proto v parfumérii speciální mini rozprašovač, který se vám vejde i do malé kabelky. Naplňte si ho svou oblíbenou vůní, kterou tak budete mít vždy po ruce. Nebo se v prodejně porozhlédněte po miniaturce klasického parfému, kterou oceníte nejen na párty, ale i na cesty.

Matující pudr a korektor


Tato kosmetická dvojka vám rychle pomůže zahladit stopy několikahodinového hýření na parketu. Zpocené čelo, bradu a nos jednoduše zmatníte pudrem, korektorem zas zamaskujete nevzhledný červený pupínek. Pokud vám na obličeji vyskočí nový pupínek, vyhledejte první pomoc v podobě kostky ledu. Chlad zmírní začervenání kůže a zmenší vznikající pupínek.

Rtěnka


Rády zvýrazňujete rty rudou rtěnkou? I když budete dodržovat doporučené triky, aby vám rtěnka vydržela co nejdéle, stejně se bude po několika hodinách a vypitých drincích stírat. Mějte rtěnku připravenou v kabelce, abyste mohla obnovit neodolatelný vzhled vašich rtů. Před aplikací rtěnky naneste na rty balzám, který zabrání otisknutí barvy na zuby.

Energetický nakopávač


Zábava je v plném proudu, tančíte jako nikdy v životě, rozdáváte úsměvy na všechny strany. Najednou na vás padne únava a do vaší hlavy se začínají vkrádat myšlenky na postel. Překonejte prvotní únavu například pomocí energetických tablet s obsahem kofeinu či guarany.


Zdroj, foto: Herbalife


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
o nějaké věci musím kabelku doplnit
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles