Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Co platí na váčky a kruhy pod očima? Peptidy a rostlinné buňky

15. 01. 2018 | Krása

Pleť kolem očí je velmi citlivá a mnohem tenčí než na jiných místech těla. Obsahuje   minimum potních a mazových žlázek a tím pádem rychleji vysychá. Proto se právě na pleti v oblasti očí viditelně podepisuje únava a nevyspání, stres, nedostatečný pitný režim či kouření. I proto se kolem očí objevují vůbec první známky stárnutí jako jsou tmavé kruhy, váčky,  otoky či vrásky. S přibývajícím věkem ovšem jen správná životospráva nestačí, je potřeba dbát také na cílenou kosmetickou péči.

„Na stavu pleti kolem očí se v pozdějším věku vždycky odrazí, jak jsme se o ni starali v mládí. Kosmetické přípravky určené k oční péči pokožku kolem očí nejen hydratují, ale zároveň také vyživují a regenerují,“ říká kosmetička Iveta Koukalová působící v pražských Modřanech.

Pro mladistvý vzhled očních partií je určen luxusní fytoaktivní gel značky Quintessence z exkluzivní řady Q-SkinScience. Výtažky z kmenových buněk mořských řas a peptidy snižují výskyt tmavých kruhů, váčků a otoků pod očima a redukují oční vrásky.

Oční péče v kostceOční péče v kostce


Kosmetická oční péče je důležitá v každém věku a po celý rok. Úplným základem je už od mládí ochrana pleti kolem očí před slunečními paprsky přípravky s vysokým UV faktorem a v zimě ošetřujícím krémem s vyšším podílem tuků. „Tím oční okolí lépe ochráníte před mrazem i větrem,“ vysvětluje kosmetička Koukalová s tím, že úplně nejpozději kolem 40 let bychom měli začít používat kosmetiku určenou speciálně k oční péči.

Doporučuje i takzvanou oční gymnastiku, což je soubor jednoduchých cviků oka, které posilují nejen samotné vidění, ale prospějí také elasticitě očního kruhového svalu a tím rovněž elasticitě kůže kolem očí. „Pleť v oblasti kolem očí je totiž velmi namáhaná i v důsledku pohybu kruhového očního svalu,“ konstatuje kosmetička. „Kolem čtyřicátého roku věku se  vyplatí přidat jemnou tlakovou masáž ideálně spojenou s nanášením kosmetického přípravku určeného k oční péči,“ dodává.

Kmenové buňky a peptidy


Pleť kolem očí má jinou strukturu než pleť obličeje, je mnohem choulostivější. Chcete-li minimalizovat první příznaky stárnutí jako jsou jemné linky, drobné vrásky, kruhy a otoky pod očima, používejte speciální kosmetické přípravky přímo určené pro oční partie. Takové, které přinášejí opravdu omlazující efekt. Jako například luxusní oční gel značky Quintessence s kmenovými buňkami mořských řas a s peptidy.

„Kmenové buňky jsou takoví malí opraváři, kteří dokážou najít a opravit poškozenou buňku. Díky tomu podporují obranné, regenerační a metabolické procesy v kůži,“
popisuje kosmetička Koukalová. Peptidy zase podporují tonus pokožky a stimulují syntézu kolagenu významnou pro zpevnění pleti.
Phyto-Active Eye Gel od Quintessence„Peptidy redukují intenzitu kontrakcí mimických svalů, čímž snižují tvorbu mimických vrásek, a také umí stimulovat kožní buňky k vlastní tvorbě klíčových látek, jako jsou kolagen a elastin,“ zdůrazňuje odbornice.

Phyto-Active Eye Gel od Quintessence


Luxusní, vysoce účinný fytoaktivní gel podporuje mladistvý vzhled očních partií. Výtažky z kmenových buněk mořských řas a peptidy snižují výskyt tmavých kruhů, váčků a otoků pod očima, redukují oční vrásky, zlepšují texturu a vypnutí pleti kolem očí. Jemné složení gelu bez konzervačních látek je vhodné i pro citlivou pokožku. Gel má vysoce účinné protizánětlivé účinky a poskytuje silnou antioxidační ochranu. Používá se ráno a večer před spaním tak, že nanesete malé množství na špičku prstu a jemně aplikujete na pokožku kolem očí. Cena balení s obsahem 15 ml je 1 300 Kč, koupíte na www.quintessence.cz

-Komerční sdělení-



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !