Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co s vlasy na ples, večírek nebo jinou společenskou událost?

3. 02. 2015 | Péče o vlasy
Na plesy, večírky a jiné podobné akce chodíme proto, abychom se bavili, tančili a setkávali se s přáteli. Není náhoda, že se pořádají právě v zimním období, kdy den je krátký a noci dlouhé. Na některé se těšíme hodně a někdy se ve společnosti objevíme spíše z formálních důvodů. Jedna věc je však jistá, pokaždé chceme vypadat výjimečně, tedy jinak, než nás okolí zná z běžného pracovního dne. Jak tedy upravit vlasy, aby zaujaly a zároveň podtrhly vaši krásu?

Pokud se chystáte na ples, večírek nebo jinou společenskou událost, můžete si oproti běžnému pracovnímu dni dopřát jistou dávku extravagance. Ale pozor, i zde platí jedno důležité pravidlo – složité, nebo výstřední šaty doplňte luxusně jednoduchým společenským výčesem. Naopak k jemným, hladce splývavým  šatům si pořiďte  „velké večerní vlasy“.

Co s vlasy na ples, večírek nebo jinou společenskou událost?Jaký je trend společenských účesů

pro tuto sezónu?

V této sezoně vsaďte na jeden z největších letošních trendů a tím jsou objem a vlny.  Jste-li majitelkou krátkých vlasů, natočte je nepravidelně na kulmu, nečešte hřebenem, pouze prsty.  Nechte si na úpravu vlasů minimálně hodinu čas a samozřejmě myslete na to, abyste po vytvoření večerního looku nemusela jít se psem, nebo do sprchy. Také nezapomeňte před tvorbou účesu sundat vše, co se obléká přes hlavu. Vždy zkontrolujte výsledek i zezadu, tzv. ve zpětném zrcátku.

Pokud toužíte po účesu z dlouhých vlasů padajících na záda, zvolte šaty, které jím nechají prostor. Holá záda, ramena, jsou pro krásné dlouhé vlasy ideálním podkladem. V případě rozpuštěných vlasů věnujte zvýšenou pozornost tomu, aby vypadaly co nejzdravěji. Lesk a pružnost vlasů je ten největší luxus, který si můžete na večerní událost dopřát. Nechte si tak vlasy před blížící se akcí zastřihnout a dopřejte jim pečující kúru.  

Doplňky do vlasů slaďte
s šaty a to nejen barvou, ale i materiálem. Krásně vypadá i stužka v barvě šatů, můžete ji zavinout do účesu, nebo pokud je z jemného materiálu, nechte ji splývat na záda. Bude zdůrazňovat lehkost vašich pohybů.  

Jaký styling je vhodný?

Na ples i večírek volte styling, který účes dobře zafixuje, ale zároveň vlasy zbytečně nezatíží, aby neztratily objem. Zároveň se také vyvarujte sahání do účesu, dávání vlasů za uši apod. Kosmetické značky nabízejí speciální kolekce líčení na večírky, tento trend následují i vlasové produkty. Zkuste tedy na závěr sáhnout po lehkém metalickém gelu, který prozáří dlouhé vlasy, průsvitném lesku ve spreji nebo třpytivém pudru a podobně. Uvidíte, že z vás pak na tanečním parketu nikdo nespustí oči.

Autorka: Jana Burdová
Zdroj, foto: Redken


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Co s vlasy na ples, večírek nebo jinou společenskou událost?:

Co s vlasy na ples, večírek nebo jinou společenskou událost?
Co s vlasy na ples, večírek nebo jinou společenskou událost?
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mám krátký střih vlasů,takže si vystačím s gelem nebo lakem na vlasySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles