Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co si pro zákazníky připravily populární banky v roce 2019?

13. 02. 2019 | Finance
-Komerční sdělení-

Sháníte dobře úročený spořicí účet, nebo třeba úvěr s výhodnými podmínkami? V následujícím přehledu objevíte zajímavé produkty oblíbených bank. Pozornost bude patřit nejen Komerční bance, která patří k největším finančním ústavům u nás, ale taky Raiffeisenbank nebo poměrně mladé Air bank.


Air Bank nabízí i nízké půjčky a dobře zhodnocený běžný účet


Air Bank vstoupila na český trh teprve v roce 2011 a je úzce spjata s finanční společností Home Credit. Ta se zaměřuje na poskytování úvěrových produktů. Air Bank si rychle získala oblibu díky modernímu přístupu, na který tuzemští zákazníci slyší. Její účty a služby nejsou zatíženy takovým množstvím poplatků jako u některých tradičních institucí, jsou přehledné a dostupné.

Co si pro zákazníky připravily banky v roce 2019V roce 2019 budete moci využít výhodnou nabídku v rámci běžného účtu. Pokud zaplatíte kartou alespoň 5x za měsíc, budou se vaše uložené finance úročit bonusovou sazbou 1 %, a to do zůstatku 100 000 Kč. Tato sazba je na poměry běžných účtů vynikající a odpovídá sazbě spořicího účtu Air Bank, u kterého ale můžete touto sazbou zhodnocovat úspory až do výše 250 000 Kč.
Pokud potřebujete peníze spíš získat než uložit, určitě vás zaujme úvěr Air Bank. Zažádat můžete o částky už od 5 000 Kč, což je na bankovní půjčky nezvykle nízké minimum. Půjčit si můžete ale taky až 900 000 Kč. A čeká vás řada výhod, například bezplatné sjednání i vedení, možnost předčasného splacení zdarma apod.

Raiffeisen láká na 3 %


Společnost Raiffeisenbank se rozhodla rozvířit vody v oblasti úrokové sazby spořících účtů a přichází nově s nabídkou prémiové úrokové sazby 3 %! Na první pohled možná leckoho napadne, že jde o naprosto vynikající, takřka bezkonkurenční, úročení. Mohla by to být i pravda, ačkoli jistá omezení tady jsou. 

Touto top sazbou se budou vklady zhodnocovat pouze po dobu 6 měsíců a do výše vkladu 150 000 Kč. Abyste ji mohli využívat dále, museli byste být na svém účtu dostatečně aktivní Konkrétně je třeba měsíčně vkládat alespoň 15 000 Kč a uskutečňovat nejméně 3 transakce. Pokud si však na účet necháte posílat výplatu a budete jej používat jako běžné konto, nemusí to být problém.

Komerční banka přichází s časově omezenou nabídkou


Přemýšlíte o založení spořicího konta? Do 30. 6. 2019 si můžete otevřít výhodný účet „Bonus Invest“ u Komerční banky a získat na celý rok 2019 úrokovou sazbu až 2 %. To je sice méně než u Raiffeisenbank, ale považte, že touto sazbou se budou úročit úspory až do 3 milionů korun!
Podmínkou však je, že se peníze rovným dílem rozdělí mezi spořicí účet a fondy. Peníze nicméně nebudou vázané a budete je mít k dispozici kdykoli (spořicí účet), nebo nejpozději do jednoho měsíce (z fondů). Pokud vám na běžném kontě zahálí větší množství prostředků, které nestíháte investovat, může pro vás být tento účet velmi dobrou volbou.

Chcete v roce 2019 rozmnožit efektivně své úspory? Nyní již víte, na jaké nové produkty a akce bank zaostřit. Je škoda, aby se vám volné finanční prostředky schovávaly pod polštářem.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles