Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čtvrtá řada Výměny manželek

6. 03. 2009 | Televizní tipy

Nova odstartovala již čtvrtou řadu úspěšné Výměny manželek. V prvním dílu 4. řady Výměny manželek si své rodiny vymění dvě stejně staré blondýny z naprosto odlišných sociálních poměrů.

Dagmar Cabrnochové je 37 let, pracuje na poště a žije v rodinném domě v Poděbradech. Její manžel Jiří (41) je ředitelem základní a mateřské školy v Nymburce. Mají jedenáctiletého syna Jakuba, který chodí do 4. třídy.


Karle Havránkové je také 37 let, dělá rekvalifikační kurz na prodavačku a s rodinou žije v panelovém domě na sídlišti na okraji Ostravy. Petru Havránkovi je 39, stará se o domácnost a jejich šest dětí: holčičku Káju (3,5), Matěje (4), Natálii (8), Pavla (12), Zuzku (14) a Petra (16).

Výměna manželek















Cabrnochovi jsou spolu 15 let. Jiří z titulu své funkce řídí nejen školu, ale i manželku a syna. A tak není divu, že to byl on, kdo rodinu přihlásil do Výměny manželek. Deset dní nestandardní situace nemůže být podle jeho slov pro dlouholeté manželství na škodu. Co na tom, že to byl pro Dášu šok, nakonec se stejně jako vždy podvolí.

Hájkovi jsou spolu 17 let a za tu dobu ještě nikdy nebyli tak dlouho odloučeni. Karlu zajímalo, jestli to s manželem dokáží bez sebe těch deset dnů vydržet.

Poradí si poděbradská pošťačka s početnou ostravskou rodinou? A jak se asi bude cítit prodavačka v rodině ředitele školy? Prozraďme jen, že to Dáše v Ostravě šlo zpočátku velmi ztuha a že se Karla, zvyklá na domácí frmol, v Poděbradech nudila. Když ale Jakub na pár dní onemocněl, projevilo se její široké mateřské srdce, a Jakubova následná reakce ji mile překvapila.

 

Čtěte také: Výměna manželek - Nova startuje čtvrtou řadu

                   Co přinese třetí díl Výměny manželek


ZDROJ: TV Nova

DanielkaZ
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nevím, jak je možné, že se tisíce lidí nechaly zmanipulovat TV Nova? Výměnu manželek jsem v premiéře neviděla, až následná celorepubliková inkvizice mi nedala, abych si pořad nepustila v archívu TV. Sledovala jsem ho pod dojmem, že uvidím strašného diktátora, jak se psalo na internetu, ale opak byl pravdou. Jako diktátor na mne působil spíše pan Havránek. Návod pro manželku Dagmaru, jak se chovat v případě stesku či stresu mi mluvil z duše. Ze svých životních zkušeností vím, že lidé milují cizí neštěstí a smutek. Obdivuji proto paní Dagmaru, že se dokázala přes ponižování v poloromské rodině přenést a neudělalala hysterickou scénu. Dokonce chápu i to, proč rodinu ředitele Cabrnocha televize prezentovala v negativním světle. Oni jim totiž nedali to, co TV chtěla - nadávky, křik, hysterii. Proto musela zvolit jinou cestu, jak pořad takzvaně "prodat". Každý má právo žít svůj život po svém. Na způsobu rodiny z Poděbrad nevidím nic závadného. Co je špatného na tom, že paní Dagmar chtěla, aby si děti raděj malovaly než koukaly celý den na televizi? A co je špatného na tom, že si dal pan ředitel pizzu raději doma? Přece má právo se rozhodnout! Držím jim pěsti, ať tuto vlnu nenávisti ustojí. Jsou dobří lidé, mají své hodnoty a priority a já jim moc fandím.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles