Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čtyři jarní trendy, ve kterých budete kvést a mládnout

20. 03. 2014 | Trendy
Letošní jaro odráží v módě všechny své přednosti. Barvy, svěžest, přírodu. Proto kombinujte živé barvy a květinové vzory, nakupte dřevěné doplňky a pod letošní must have – bundu křiváka - se nebojte obléct triko s veselým nápisem.

Období mezi zimou a létem má to kouzlo, že neschováváme outfit pod bundou, ale zároveň můžeme stále vrstvit a kombinovat, aniž by nám bylo horko. Kombinace, které v letošním roce budou nejvíc in, jsou v podstatě kterékoliv spojené s křivákem – legendární koženou nebo koženkovou bundou. Hodí se k ní lehké ženské šatičky, džíny, košile i bavlněné triko. Takže pokud ještě křiváka nemáte, radíme napravit.

Čtyři jarní trendy, ve kterých budete kvést a mládnoutPřírodní materiály jsou nejen pohodlné a příjemné na nošení, ale pokud se jim poddáte a doplníte outfit vyloženě přiznaným kusem přírody, např. kouskem dřeva, budete za hvězdu. Přívěsky, hodinky, náušnice, tam všude šperkaři využívají dřeva a vypadá to skvěle!

Trika s potiskem
u nás měly svůj boom tak dva roky zpátky a na léto budou zase víc aktuální. Co je ale hitem právě teď a bude po celé jaro, jsou jednobarevná trika a tílka s výstižnými nápisy. Můžete světu sdělit cokoliv, od hlášky „I am the one“ po lakonické „ART“.

Pokud se cítíte lépe v elegantních kouscích, ani letos nešlápnete vedle se sáčkem nebo blazerem. Nosí se stále boyfriend velikosti, do kterých celá zapadnete, ale i úzké a vypasované střihy.

Zdroj, foto: ZOOT.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkpěkné
Obrázek uživatelky
profil
Skvělé jarní trendy najdete na www.modaprodamy.cz Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné jarní trendy. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Souhlasím a doporučuji si najít také dodavatele/spíše výrobce oblečení, kteří Vám oděv udělají na míru - to pro případ, že nebude plně spokojeni s oděvy zaslanými z internetu. Zkuste třeba: www.odex.cz nebo www.petrklic.cz - ti mají kontakty na výrobce oděvů, které mají v katalozích
Takže by neměl být problém vám oděv jakkoliv upravit.
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles