Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čtyři v tom 3 - Nové životy

2. 09. 2015 | Televizní tipy
Veronika, Pavla, Kateřina a Eva se představují v pořadu Čtyři v tom 3 - Nové životy.
Oblíbený dokumentární seriál Čtyři v tom 3 - Nové životy se vrací s novými hrdinkami.


Čtyři nové hrdinky, čtyři nová těhotenství. Třicetiletá Češka Pavla s britským přítelem Markem a synem Aryonem žijí v malém městečku Frome – ona vyrábí zavařeniny z divokých rostlin, on projektuje trvale udržitelná obydlí. Chystají se na svůj první domácí porod a doufají, že vše dopadne podle jejich představ.

Čtyři v tom 3 - Nové životyVeronice ze seriálu Čtyři v tom 3 - Nové životy je teprve 28 let, ale čeká už své čtvrté dítě.  Desetiletého Romana a pětiletého Denise má ze dvou předchozích manželství, tříletého Míšu pak z aktuálního vztahu s o něco starším Milošem. Kateřina je dětská lékařka a s manželem Radkem právě rekonstruují dům ve valašské vesnici, v níž žijí i Radkovi rodiče. Kateřina musela kvůli těhotenství opustit lékařskou praxi v Německu, kde působila poslední dva roky, o to víc má čas se připravovat na svůj první vlastní porod.

Evě ze seriálu Čtyři v tom 3 - Nové životy je 38 let a filmovému osvětlovači Vaškovi téměř šedesát. Vychovávají spolu sedmiletého syna Vítka a roční dceru Leontýnku. Rodina žije ve středočeských Senohrabech v skromné chatce a svojí finanční situaci musí mít neustále na zřeteli. Blížící se porod dvojčat tak kromě radosti přináší i určitou nejistotu.

Čtyři v tom 3 - Nové životy můžete sledovat 2. 9. 2015 od 21,45 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: David Raub


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Čtyři v tom 3 - Nové životy:

Čtyři v tom 3 - Nové životy
Čtyři v tom 3 - Nové životy
Čtyři v tom 3 - Nové životy
Čtyři v tom 3 - Nové životy
Čtyři v tom 3 - Nové životy
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !