Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cukrárna - Šťastné a veselé

13. 12. 2010 | Televizní tipy

Cukrárna (6/13)

Šťastné a veselé

Bláža se v Cukrárně doslova našla. Nemohla pochopit, proč Dana tolik váhala. Naštěstí na Danu zapůsobila rozkošná Adélka a tak to chvíli vypadalo, že Alan se bude muset ve svých nárocích uskrovnit. Nešťastná Radka s Františkem pořád doufali, že si Iva všechno rozmyslí a že se konečně vrátí zpátky domů.

František za ní tajně několikrát zašel ke škole a snažil se ji přemluvit. Ta byla ale tvrdohlavá stejně, jako její máma. Po dědečkovi. Ani Radka se nemínila dceři omlouvat. Situace byla čím dál vypjatější a při jednom z konfliktů Radka vyhnala z domu dokonce i svého muže. František se zachoval jako chlap. Zašel do hospody a opil se.

V podroušeném stavu zašel do muzea, což skončilo velkou ostudu. Neměl ale příliš mnoho odvahy vrátit se domů za Radkou. V cukrárně samozřejmě Bláža pomohla zařídit manželské usmíření. V muzeu to už tak snadné nebylo. Místo odpuštění čekalo Františka propuštění. Prý pro nadbytečnost. A tak se na úřadu práce nečekaně sešli otec s dcerou. Iva si totiž také hledala práci a našla ji jako uklizečka v hotelu.

Její úspory už byly vyčerpány a Hynek si ještě pořád nenašel práci. V Doupěti ale potkal kamaráda Aleše, který mu něco nabídl. Pro Ivu. Opilý Hynek se v noci vrátil domů a celý šťastný tlumočil rozespalé Ivušce Alešovu nabídku. Strašně se pak divil, že Iva neměla radost z toho, že by měla stát na výtvarné škole jako model. Mělo to háček.

Iva by tam měla být nahá. Vrátí se Iva raději domů? Blíží se vánoce a to by si lidi měli odpouštět. I tuláci se mohou vracet domů. Jak se Iva rozhodne? A co Radka? Ustoupí? Jak v cukrárně zvládnou předvánoční šrumec? Jak dopadnou tyhle vánoce? Dozví se Dana pravdu o svém nápadníkovi? V tomto díle na vás čeká malé, ale milé překvapení. Jako zvláštního hosta si k herecké spolupráci přizval režisér Dušan Klein svého kolegu Jiřího Krejčíka.

 

Vysílání: 13.12., 20.05 hod., ČT1

 

Zdroj: Česká televize

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Cukrárna - Šťastné a veselé:

Cukrárna - Šťastné a veselé
Cukrárna - Šťastné a veselé
Cukrárna - Šťastné a veselé
Cukrárna - Šťastné a veselé
Cukrárna - Šťastné a veselé
Cukrárna - Šťastné a veselé
Cukrárna - Šťastné a veselé
Cukrárna - Šťastné a veselé
Cukrárna - Šťastné a veselé
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dneska jsem koukala a superSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Mi se seriál taky líbí. Herecké obsazení je super a děj je nenásilný, příjemný. Moc hezké.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
se dívám a líbí se mi....
Obrázek uživatelky
profil
Už se těším co bude nového.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles