Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cvičení na míči pro maminky a děti

6. 05. 2011 | Knižní tipy

Název knihy: Cvičení na míči pro maminky a děti
Podtitul: Pro děti od narození do 4 let
Autor: Gabriela Macurová
Nakladatelství: Computer Press
Formát: 167 mm x 225 mm
Brožovaná vazba
Rok vydání: 2011
Počet stran: 96 str.
Cena: 199 Kč


Pokud jste rodiči malého dítěte a chcete aktivně podporovat jeho zdravý psychomotorický vývoj a ještě se u toho společně pobavit, pak je tato úžasná kniha určena právě vám! Zkušená autorka sestavila řady hravých a zábavných cvičení na míči pro rodiče a jejich děti do 4 let.


knihaCviky jsou seřazeny ve sledu, který respektuje postupný psychomotorický vývoj dětí, jsou proto sestaveny do skupin pro různé věkové kategorie. V každé kapitole naleznete také informace o tom, co by mohlo dítě v tomto věku přibližně zvládat a jak jeho schopnosti dále podporovat a rozvíjet.


O autorovi:


Gabriela Macurová se již od roku 1997 věnuje cvičení rodičů s dětmi. Její kurzy vedené v Ostravě jsou rodiči velmi oblíbené, protože zde mohou pod odborným vedením rozvíjet zdravý psychomotorický vývoj svých dětí, podporovat jejich smyslové vnímání a spolupráci s dospělými i ostatními dětmi.


Tuto knihu Cvičení na míči pro maminky a děti koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Computer press.


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles