Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dá se opít rohlíkem?

8. 04. 2014 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

SodaStream SOURCEKuchařovi mají chalupu v Jetřichovicích. Kdo to tam nezná, dělá chybu – je tam fakt nádherně. No, a jak letos přišlo jaro už v zimě, řekli jsme si s Honzou, že vezmeme Natynku do krosny a zajedeme k nim a udělám si výlet na jetřichovické vyhlídky.

Petr s Magdou nadšení, že ať určitě přijedeme. A abychom nejeli s prázdnou, koupili jsme nový výrobník na sodovku od Soda Streamu, ten s tím úžasným oceněným dizajnem a s tou lahví, jak ji dokáže nacvaknout i naše Naty. Bylo nádherně, teplo jak v květnu, sluníčko běsnilo, sněženky cinkaly. Všechno super… tedy, až na ten dárek. Nejdřív. Petr na to kouká a říká – SodaStream? No, to jste si neměli dělat škodu, já myslím, že je to zbytečný, my máme levnější, od jiný firmy a je to úplně to samý.“ Trochu mě nadzvedl, tak jsem mu udělala přednášku o švýcarském dizajnérovi Ivesi Béharovi a o prestižní ceně Red Dot, dizajnérským Oskarovi, co za ten Soda Stream dostal, jenomže Magda se přidala a povídá – „To máš fuk, jak to vypadá, hlavně, že to dělá sodovku, ne?“ Úplně mi vzali vítr z plachet. Jenomže pak se do toho vložil Honza, což bych od něj fakt nečekala. Povídá Petrovi – „Jakej tam máš systém nasazování láhve? Závit?“ „Pendrek, závit – bajonet, hochu!“ „Hm, tak víš ty co – vybalíme Soda Stream, a zkusíš si to, jo?“ Petr nejdřív brblal, pak to zkusil a padla mu brada.

Soda Stream - revoluce „Co to je za vychytávku?“ „To je, chlapče, úplně novej systém nasazování láhve. Pecka. Zvládne to i naše roční Natálka, nekecám.“ Takhle vám to povím – na ty vyhlídky jsme nakonec šli s Natálkou a s Magdou sami. Pánové študovali systém a vedli o tom hrozně chytrý řeči, a já popravdě zase nemusím být u všeho. Když jsme se vrátili, měli pánové nalitou už třetí whisku se sodou – že prý aby vyzkoušeli ten nový výrobník. Petr už ji trošku měl a hlaholil o dost hlasitěji, než bylo zapotřebí: „Příště mě hochu, nikdo rohlíkem neopije. Příště – jedině Soda Stream a ne nějaký náhražky…“ A přitom to evidentně vůbec nebyl rohlík, co mohlo za jeho tiché škytání a vrávoravou chůzi.

Vaše Agáta Akátová



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1…   16   17   18   19  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
ahoj holky, jsme tu samy?SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
první před termínem
Obrázek uživatelky
profil
1 koledaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles