Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dají si české a slovenské celebrity čápy s mákem?

29. 08. 2010 | Televizní tipy
Na co mají naše celebrity v kuchyni talent? Je to vůbec vaření? Co mají společného Iveta Bartošová s Norou Mojsejovou? Například to, že obě paralelně prožívají nejbolestnější rozchod svého života. Co může spojit Agátu Hanychovou s Dolly Buster? Jak se předvede slovenská dračice Eva Máziková? Kde se vlastně jedí čápi s mákem? Že by v domácnosti Zuzany Belohorcové a Vlasty Hájka?

Pojďte se s námi podívat na neobvyklou a hlavně zábavnou inspekci do domovů, a především kuchyní českých a slovenských celebrit. Jak doma vaří ti, jejichž osudy plní titulní stránky novin v obou našich zemích? Náš pořad ale zdaleka nebude jen o vaření – když se sejde tahle partička, rozhodně se budou dít velké věci! Poprvé se setkají na obrazovkách Televize Prima a TV JOJ již v pondělí 30. srpna. Čápi s mákem – to je kombinace chutí, jaká tu ještě nebyla!

Kuchařskou show, jaká tady ještě nebyla, nezastaví žádné hranice. Pětice celebrit se utká v souboji nejen kulinářském – zvítězí ten, kdo dokáže nejlépe pobavit, zaujmout svým bydlením a zároveň nejlépe nasytí a uctí ostatní. Nehraje se jen o osobní čest, v sázce je 250 000 korun! Výhra však není určena k dalšímu zvelebování VIP domácností, ale pomůže dobré věci. Výherce sám určí, na kterou charitativní akci jeho výhra poputuje.

Kdo bude tedy nejlepší? Nejkontroverznější současná zpěvačka a kdysi princezna československého popu Iveta Bartošová? Nebo nejdrzejší modelka, která se dokázala prosadit, přestože nemá míry 90–60–90, a o které se hovoří jako o české Paris Hilton? A nebo se jako nejlepší hostitelka ukáže kontroverzní slovenská moderátorka a podnikatelka Nora Mojsejová? Jak tato navenek silná žena zvládne natáčení bez svého manžela Braňa? Odzbrojí diváky Dolly Buster svou upřímností, jež jí ve finále třeba přinese i vítězství? Pomůže jí to, že zvítězila v několika světových kuchařských show? Co do této svérázné kuchařské celebrity show přivádí Slovenku žijící v Německu, které nechybí smysl pro humor ani osobní kouzlo? Ukáže se, že Eva Máziková lépe zpívá, nebo se pustí i do vaření? Jak obstojí jako hostitelé Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek? Zjistíme, kdo u nich vládne v kuchyni? A jak se bude mezi tolika celebritami cítit Lída Žamberyová, kterou si diváci jistě pamatují z oblíbeného pořadu Prostřeno!?

Zní to nemožně, ale to všechno se stane, když pětice českých a slovenských celebrit vzájemně vtrhne do svých obýváků a utká se v bitvě o 250 000 Kč! Kdo bude nejzábavnější, kdo nejspolehlivější, kdo odpadne po prvním kole? Kdo to v kuchyni totálně nezvládne? Výhru vítězi předá člověk nejpovolanější – obávaný a respektovaný šéf Zdeněk Pohlreich.

A zjistí diváci, co to vlastně jsou ti čápi s mákem? Sledujte nejlepší česko–slovenskou kuchařskou show Čápi s mákem již v pondělí 30. 8. od 20.00 na obrazovkách Televize Prima a také TV JOJ.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dají si české a slovenské celebrity čápy s mákem?:

Dají si české a slovenské celebrity čápy s mákem?
Dají si české a slovenské celebrity čápy s mákem?
Dají si české a slovenské celebrity čápy s mákem?
Dají si české a slovenské celebrity čápy s mákem?
Dají si české a slovenské celebrity čápy s mákem?
Dají si české a slovenské celebrity čápy s mákem?
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka