Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dají si české a slovenské celebrity čápy s mákem?

29. 08. 2010 | Televizní tipy
Na co mají naše celebrity v kuchyni talent? Je to vůbec vaření? Co mají společného Iveta Bartošová s Norou Mojsejovou? Například to, že obě paralelně prožívají nejbolestnější rozchod svého života. Co může spojit Agátu Hanychovou s Dolly Buster? Jak se předvede slovenská dračice Eva Máziková? Kde se vlastně jedí čápi s mákem? Že by v domácnosti Zuzany Belohorcové a Vlasty Hájka?

Pojďte se s námi podívat na neobvyklou a hlavně zábavnou inspekci do domovů, a především kuchyní českých a slovenských celebrit. Jak doma vaří ti, jejichž osudy plní titulní stránky novin v obou našich zemích? Náš pořad ale zdaleka nebude jen o vaření – když se sejde tahle partička, rozhodně se budou dít velké věci! Poprvé se setkají na obrazovkách Televize Prima a TV JOJ již v pondělí 30. srpna. Čápi s mákem – to je kombinace chutí, jaká tu ještě nebyla!

Kuchařskou show, jaká tady ještě nebyla, nezastaví žádné hranice. Pětice celebrit se utká v souboji nejen kulinářském – zvítězí ten, kdo dokáže nejlépe pobavit, zaujmout svým bydlením a zároveň nejlépe nasytí a uctí ostatní. Nehraje se jen o osobní čest, v sázce je 250 000 korun! Výhra však není určena k dalšímu zvelebování VIP domácností, ale pomůže dobré věci. Výherce sám určí, na kterou charitativní akci jeho výhra poputuje.

Kdo bude tedy nejlepší? Nejkontroverznější současná zpěvačka a kdysi princezna československého popu Iveta Bartošová? Nebo nejdrzejší modelka, která se dokázala prosadit, přestože nemá míry 90–60–90, a o které se hovoří jako o české Paris Hilton? A nebo se jako nejlepší hostitelka ukáže kontroverzní slovenská moderátorka a podnikatelka Nora Mojsejová? Jak tato navenek silná žena zvládne natáčení bez svého manžela Braňa? Odzbrojí diváky Dolly Buster svou upřímností, jež jí ve finále třeba přinese i vítězství? Pomůže jí to, že zvítězila v několika světových kuchařských show? Co do této svérázné kuchařské celebrity show přivádí Slovenku žijící v Německu, které nechybí smysl pro humor ani osobní kouzlo? Ukáže se, že Eva Máziková lépe zpívá, nebo se pustí i do vaření? Jak obstojí jako hostitelé Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek? Zjistíme, kdo u nich vládne v kuchyni? A jak se bude mezi tolika celebritami cítit Lída Žamberyová, kterou si diváci jistě pamatují z oblíbeného pořadu Prostřeno!?

Zní to nemožně, ale to všechno se stane, když pětice českých a slovenských celebrit vzájemně vtrhne do svých obýváků a utká se v bitvě o 250 000 Kč! Kdo bude nejzábavnější, kdo nejspolehlivější, kdo odpadne po prvním kole? Kdo to v kuchyni totálně nezvládne? Výhru vítězi předá člověk nejpovolanější – obávaný a respektovaný šéf Zdeněk Pohlreich.

A zjistí diváci, co to vlastně jsou ti čápi s mákem? Sledujte nejlepší česko–slovenskou kuchařskou show Čápi s mákem již v pondělí 30. 8. od 20.00 na obrazovkách Televize Prima a také TV JOJ.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dají si české a slovenské celebrity čápy s mákem?:

Dají si české a slovenské celebrity čápy s mákem?
Dají si české a slovenské celebrity čápy s mákem?
Dají si české a slovenské celebrity čápy s mákem?
Dají si české a slovenské celebrity čápy s mákem?
Dají si české a slovenské celebrity čápy s mákem?
Dají si české a slovenské celebrity čápy s mákem?
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles