Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Další SudokuCup se blíží

11. 06. 2010 | Sudoku

Prestižní online turnaj v sudoku opět očekává účast světových špiček v sudoku. Autorem zadání je srbský reprezentant Nikola Živanovič. Turnaj, ve kterém se luští zadání připravené nejlepšími luštiteli světa, je otevřený všem: stačí si vyzvednout heslo, vytisknout PDF zadání, a luštit a odesílat výsedky. Pravidelně se na něm utkají nejlepší světoví hráči v sudoku.


Minulého kola SudokuCupu, které připravil dvounásobný mistr světa Thomas Snyder (USA), se zúčastnilo 500 luštitelů. Zvítězil Jan Mrozowski z Polska, a o několik týdnů později i získal titul mistra světa v sudoku ve Philadelphii.


sudoku-cupNáročnost a konkurence je tradičně vysoká, ale pokud máte rádi výzvy, určitě si stáhněte ukázkové úlohy a soutěžte s těmi nejlepšími. Soutěž začíná 20.6., kdy bude na stránkách sudokucup.com registrovaným přístupné heslo, s kterým mohou otevřít PDF se soutěžním zadáním.


SudokuCup.com je mezinárdně uznávaným turnajem v sudoku, který je dostupný v 8 jazycích. Organizuje jej Karel Tesař a brněnský sudoku-klub "Kabrňáci".


Zdroj: Sudokuonline.cz


Zdeničkaa
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
super hra
Obrázek uživatelky
profil
na to sa necítim, ale obdivujem
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles