Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dárek z Chytré Ženy

16. 01. 2011 | Vaše příběhy
     Proběhla narozenínová soutěž, poté následovaly dárečkové dny. Ne že bych si v rámci svých možností - samozřejmě dárečky nehlídala, to říct opravdu nemohu, ale také se mi povedlo některé dárečky propásnout a to jejich vrácením do konta, prostě vlastní blbostí - jsem blondýnka. Ano, přírodní blondýnka, která sice hloupostí asi příliš netrpí, jak se o nás všude říká a vypráví ve vtipech, ale přesto bych tomu začala pomalu i věřit...
    
Chytré konto bylo téměř "vyluxované", přesto jsem věřila, že se v něm objeví na poslední chvíli dárky - hodnotnější, které by požadovaly větší počet bodíků, jejichž nedostatkem jsem rozhodně netrpěla.  Náhodou, to by se hodilo, třeba takový plamenomet - :-))), i když nevím zrovna k čemu. S nadsázkou jsem stále očekávala nějakou pecku. A přišla..., sice to nebyl můj šálek čaje, za nějakých cca 165 tisíc bodíků - ale co. Buď někoho obdaruji, nebo sama sebe. Z fotečky toho moc nevidím, tak uvidíme, říkám si. Razítka na nehty!
 
   Dárečky jsem obdržela včas, nijak jsem je neprohlížela a manžel dostal za úkol - zabalit je. Proč ne?! Našla jsem tedy pod vánočním stromečkem kromě jiného i tyto razítka na nehty. Speciální laky pro tuto metodu nepatří mezi nejlevnější, to vím. Motivy na předlohách se mi též velmi líbily, tak jsem si naplánovala, že vše vyzkouším druhý den.
     Ovšem kdo nezná mého muže a syna, kteří se dokáží kochat opravdu prkotinami, nepochopí. Televize běžela, obligátní pořady, a začali se nejspíš nudit. Tak dlouho mne pobízeli, abych tuto hračku vyzkoušela, až jsem se podvolila...
     Udělala jsem si na svých jinak celkem pěstěných nehtech základní manikúru a jeden nehet jsem si nalakovala s tím, že pak přijde na řadu to razítko...  A nic, nic na razítku, nic na nehtu. Tak nic, říkám si, zkusím to znova..., a zase nic! Dárek i po rozbalení zůstal dárkem poměrně dlouho. Dnes již vím, jak si s touto věcičkou poradit, ale věřte, že mi to trvalo!
     Český návod u toho nebyl - tímto nic nikomu nevyčítám, je to naprosto v pořádku - jelikož jsem se již setkala s tímto výrobkem kdysi v obchodě, a navíc - ani v internetových obchodech se toho moc nedozvíte. Prostě chytrá žena si poradí, blondýnka vyzkouší vše možné - a to jsem přesně .
     Nakonec jsem se dostala ke kýženému výsledku, přestože jsem si připadala spíš jako v kině. Sledovaná ze všech stran. Ovšem! Když jsem přišla po Vánocích do práce, všimla jsem si, jak jedna z kolegyněk pozoruje moje nehtíky... s dotazem: "Tys dostala samolepky na nehty?"
     "Né," odpověděla jsem. "To je speciální lak..."
     Díky! Zase mě lakování mých nehtů baví, mám nehty upravené a nebudu se vůbec zdržovat toho, že si na ně klidně otisknu medvídka, kočičku - či co to tam je!
     
Veškerý vtip byl v tom, že se musí "pracovat" rychle,  lak nesmí zaschnout, já však byla v domnění, že naopak ano, že zůstává v jakési "gumové konzistenci".
     Vážená redakce, vážené čtenářky a čtenáři! Věřte, že kdyby bylo možné z mé strany vše zopakovat - kdyby vše rodina nesledovala, tak to udělám...  Takové legrace kolem mé manikúry jsme ještě nezažili a věřte, že ani vy ne!

Autor:Vikitorie

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
kdyby ses mrkla na tento článek :
http://www.chytrazena.cz/rodina/vyrob-si-sama/vyrob-si-sama-krasne-ozdoby-na-nehtiky-8856.html
tak bys byla možná počátečních neúspěchů ušetřena.
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mne to a jak jsem stará, tak bych to taky hned vyzkoušela!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice