Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Darujte mnohem více radosti s vánočními balíčky RADOX

17. 12. 2007 | Péče o tělo
Také rádi nakupujete? I vánoční dárky? Nebo vyčkáváte do poslední chvíle v naději, že se pak dostaví vhodná inspirace? Nezoufejte, také letos Radox připravil bohatou nadílku, kterou český kosmetický trh ještě nezažil. Samozřejmostí jsou novinky a limitované edice, které se objeví pouze v této vánoční nabídce – tak si pospěšte s výběrem! O tyto nabídky je vždy obrovský zájem a opozdilci pak velmi litují.

Nechte se okouzlit celou škálou „potěšení“ – od svěžích a sportovních variant pro mladé až po decentní péči pro náročné ženy i muže.

Navíc každý balíček Radox obsahuje překvapení ve formě vánočního poukazu, na který je možné vyhrát řadu hodnotných cen – například auto, exotický zájezd, sanitární keramiku, eurovíkend nebo poukázky na nákup obuvi. Potěšující je to, že každá poukázka vyhrává. Darujte svým blízkým vánoční balení Radox s výherní poukázkou a udělejte jim o letošních Vánocích dvojnásobnou radost! RADOXtné vánoce 2007 přeje Radox.


Naše ŽHAVÉ TIPY:


Sametová péče – Pro ženu sebevědomou
radox Náročné sebevědomé ženě, toužící po hebké a mladě vypadající pokožce, pomůže vysoký obsah mléka a mléčné proteiny, které obsahují výrobky této luxusní řady. Kazeta se sprchovým gelem, tělovým mlékem, deo antiperspirantem a roll-onem poskytne vaší pokožce ucelenou péči, díky které se budete cítit svěží a krásná. Bohatý obsah mléka společně s výtažky hedvábí představují jedinečný koktejl, který vaší pleti nabídne přímo královskou péči.

Doporučená MOC 359,- Kč


Sametová péče – Něžné pohlazení – Pro ženu dneška
radox Po náročném dni přijde každé ženě vhod chvilka relaxace. Nejen výtažky bergamotu pro zklidnění mysli a zlepšení nálady, ale i maximum pro hebkou pleť nabízí tato dárková kazeta. Originální balení obsahuje čerstvou novinku - relaxační koupelovou pěnu Radox Calming Soak s bergamotem pro navození klidu a pohody. Exkluzivní sprchový gel Radox Pearl s vysokým obsahem mléka a perlovými výtažky poskytne pokožce jedinečnou péči, díky které bude jemně prozářená a sametově hladká. Každá žena zbožňuje Něžné pohlazení od svých blízkých. O letošních Vánocích může být její touha naplněna několikrát.

Doporučená MOC 179,- Kč


Daily elements – Pro oba
radox Dát najevo, že k sobě patří, může mladý pár velmi snadno s unisexovou řadou Daily Elements. Originální vůně spolu s účinky mořské soli a minerálů nabízí skvělý pocit a péči o pokožku jí i jemu. Svým složením a ověřenými účinky osloví tato kazeta každou ženu i muže, kteří touží po síle přírodní energie. Koupelová pěna, peelingový sprchový gel i deo antiperspirant obsahují esenciálními minerály, výtažky bílého jílu a mořskou sůl. Šetrně pečují o pokožku a dodávají jí látky potřebné pro zdravý vzhled.

Doporučená MOC 269,- Kč


Hedvábná péče – Pro ženu náročnou
radox Pro náročnou pleť náročné ženy je zde řada výrobků s vitamíny a mlékem pro sametovou a zdravě vypadající pokožku. Luxusní dámská kazeta obsahuje nejprodávanější sprchový gel z řady Radox Milk  Vitamins a k němu stejně vonící deo antiperspirant a tělové mléko. Nechybí ani deo roll-on, který nadchne každou ženu, která ví, co je pro její pokožku nejlepší. Vitamíny a vysoký obsah mléka ocení jistě nejen dámy ve zralém věku.

Doporučená MOC 359,- Kč


Svěží mládí – Na sport
radox Toaletní taštička laděná do svěží zelené barvy osloví každou dívku či mladou ženu, která vyznává ležérní, sportovnější styl. Její obsah pak nabídne úžasnou vůni a péči o pleť díky mandlovému oleji, mléku, ovoci či vitamínům.Taštička obsahuje dva nejprodávanější sprchové gely z dámské řady - Radox Milk  Vitamins a Radox Milk  Almonds, v dárkovém setu nechybí ani unikátní deo roll-on Radox Vitamin  Care s aplikátorem otočeným hlavou dolů. Umožňuje okamžité použití a zaručuje, že se majitelka této taštičky bude cítit svěže a příjemně v každé minutě.

Doporučená MOC 219,- Kč


For men – Do společnosti
radox Pánská toaletní taštička s kompletním vybavením pro každého gentlemana, který ví, jak získat v dámské společnosti obdiv a uznání. Obsahuje sprchový gel a šampón v jednom a deo antiperspirant Radox For Men. Mořské minerály a bylinné výtažky rozmazlí pokožku a nabídnou příjemnou, charismatickou vůni. Unikátní osvěžovač obuvi Kiwi Fresh force připraví muže na každou situaci. Prostě dokonalá sada pro dokonalého gentlemana. Od hlavy až k patě.

Doporučená MOC 269,- Kč


DALŠÍ VÁNOČNÍ INSPIRACI ČI KOMPLETNÍ NABÍDKU HLEDEJTE NA STRÁNKÁCH www.radox.cz nebo www.supervanoce.cz. Nákup on-line rovnou ze stránek Radox.cz !



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
značka,kupuji pravidelně a reklama jak si hvízdali ve sprše byla skvěláSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Dobrá značkaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
radox kupuju hlavně chlapovi,tedka mají v tescu aki tři za cenu dvou tak proč to nezkusit
Obrázek uživatelky
profil
Radox občas kupuji a jsem sním spokojená.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka