Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Darujte zlatý šperk na Den svatého Valentýna

6. 02. 2020 | Svátky
-Komerční sdělení-

Chtěli by jste pro tentokrát oslavit den všech zamilovaných trošičku jinak? Ať už jde o ženu či muže, dárky dostává rád snad každý z nás. Co takhle povýšit květinu s přáníčkem na ještě vyšší úroveň? Nádherný zlatý šperk je sám o sobě oslavou krásy a jistého luxusu. Věřte, že vaše drahá polovička tento dárek náležitě ocení.


Posvátný den

nejen pro zamilované


dárek ke Sv. ValentýnuDatum 14. února povětšinou významně ovlivňoval pouze milence. S postupem času a především komerčního vlivu, začali tento den slavit i lidé si navzájem blízcí. Ať už v rodině nebo pro nejlepší kamarády začal být tento svátek také důležitým okamžikem pro vyjádření vzájemné lásky a úcty.

Často obdarovávané bývají například maminky, kterým chceme projevit především lásku, respekt a poděkování za darovaný život. Nezapomínejme na tatínky, či bratry a sestry. Nejlepší kamarádky si dárky vyměňují i v jiné dny než tento. Proto může být zlatý šperk příjemným zpestřením. Milenecké dary už bývají více osobní a obvykle i s hlubším významem. Co je tedy to pravé ořechové?

Šperky pro ženy


Naprosto univerzální dárek pro každou ženu jsou zlaté náušnice. Nosíme je všechny a stejně jako bot, i náušnic není nikdy dost. Stačí vysledovat co žena nejraději nosí a pak už se jen rozhodnout zda zvolíte ty zlaté a nebo náušnice z bílého zlata. Některé maminky a babičky si potrpí na klasické náušnice v kombinaci červeného a žlutého zlata.
zlaté naušniceq








Pro starší ženy se také výborně hodí zlaté perlové šperky. Jsou velmi elegantní a k dámám ve zralém věku se perfektně hodí. S perlou seženete na dnešním trhu snad jakýkoliv druh šperku. Jedná se o kultivované perly, které vznikají v moři či sladké vodě, a to za pomoci člověka. Pravé perly jsou velmi těžce k sehnání a jejich cena je nesmírně vysoká.

Mladším ženám krásně sedí jemnější šperky. Mezi klasiku patří zlatý přívěsek srdce, nekonečno, kruh a nebo například andílci. Stačí být trochu vnímavý a všímat si maličkostí, a rázem budete mít jasnou představu o tom pravém šperku. přívěsek pro muže



Šperky pro muže


Muži si zaslouží šperky, které především podtrhnou jejich mužnost. Zlatý řetízek v masivnějším provedení je toho žhavým příkladem. Lze jej doplnit o zlatý náramek stejného typu. Zlatý pánský prsten doporučujeme kupovat pouze tehdy, je-li onen muž zvyklý prsteny nosit.
Dalším typickým šperkem pro muže je přívěsek znamení zvěrokruhu, který je k dostání v nejrůznějších variantách. Pro elegantní moderní muže se skvěle hodí zlatá kravatová spona či manžetové knoflíčky. Myslete však na to, zda bude mít váš milovaný příležitost k nošení takovýchto šperků.



zlaté příqvěsky pro muže







Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Darujte zlatý šperk na Den svatého Valentýna:

Darujte zlatý šperk na Den svatého Valentýna
Darujte zlatý šperk na Den svatého Valentýna
Darujte zlatý šperk na Den svatého Valentýna
Darujte zlatý šperk na Den svatého Valentýna
Darujte zlatý šperk na Den svatého Valentýna
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !