Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dbejte na zdraví močových cest!

19. 03. 2012 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Teploty nad nulou nás lákají k odložení zimního oblečení. Než vklouznete do lodiček a baloňáku, pořádně si to rozmyslete. Vyplatí se ještě počkat, až bude opravdu teplo, protože jinak riskujete nachlazení a problémy s močovými cestami. Kdo se s tímto zdravotním problémem setkal, může jistě potvrdit, že nejde vůbec o nic příjemného.

Věty jako „vezmi si košilku, ať ti nenastydnou záda“ nebo „vezmi si ponožky, ať neprochladneš od nohou“ jsme slýchaly už jako malé holky. Babičky a maminky však věděly, co říkají! Nastydnutí močových cest je totiž onemocnění, které postihuje hlavně ženy. Lékaři dokonce potvrzují, že alespoň jednou za život potká každou druhou z nás. Počátky potíží se projevují tlakem v podbřišku a bedrech a častým močením, jež provází pálení a řezání.

O co jde?

Ve většině případů jsou příčinou potíží močových cest bakterie Escherichia coli, které se vyskytují v lidské stolici. Jakmile se však dostanou do pochvy nebo do močového ústrojí, přemnoží se tam a vyčerpávají imunitu močového systému. Pak už stačí třeba jen prochladnout a problém je na světě. Stejně negativně ale může působit nízký příjem tekutin, snížená imunita, přehnaná nebo naopak špatná hygiena, střídání sexuálních partnerů a řada dalších faktorů. A proč se cystitida týká především žen? Je to díky fyziologii pohlavních orgánů. Močová trubice je totiž se svými přibližně pěti centimetry třikrát kratší než u mužů. Tak se mohou bakterie dostat do měchýře daleko snadněji.

Myslete na prevenci!

Nepříjemným problémům s močovými cestami můžeme předcházet. Nejdůležitější je dodržování pravidelného pitného režimu a správných hygienických návyků. Velmi efektivní je užívání brusinek, a to v jakékoli podobě. Obsahují totiž vysoké procento účinných látek proantokyanidinů – zkráceně PAC, které bakterie jednoduše vyplaví z těla dříve, než mohou způsobit problémy. Efektivní je užívat brusinky v podobě doplňků stravy, které nám zaručí díky svým koncentrovaným extraktům optimální dávku účinné látky. Mezi velmi oblíbené patří produkty řady Urinal obsahující vysoce kvalitní extrakt z brusinek s klinicky ověřeným účinkem*.

Co nabízí Urinal?

Doplňky stravy Urinal od Walmarku obsahují vysoké koncentrace výtažků z brusinek velkoplodých. Z nabídky této značky si můžete vybrat přesně ten přípravek, který vám bude vyhovovat. Každopádně si můžete být jisti, že tyto doplňky obsahují pouze přírodních látky a jsou bez vedlejších účinků. Díky svému složení pomáhají zabraňovat uchycení bakterií na stěnách močových cest a přispívají k vyplavování bakterií ven z organizmu.

Který z produktů řady Urinal je pro Vás nejvhodnější?

doplněk stravy

Urinal AkutUrinal Akut®

Urinal Akut® doporučujeme užívat v prvních dnech potíží s močovými cestami a podle intenzity problémů můžete očekávat jeho účinek obvykle již od prvního dne podání přípravku. Jde o silně koncentrovaný výtažek z brusinek velkoplodých, který má absolutně nejvyšší koncentraci brusinek na českém trhu – jedna tableta obsahuje 338 400 mg plodů čerst vých brusinek.
doplněk stravy

UrinalUrinal®

Doplněk stravy určený pro pravidelnou péči o močové cesty. Urinal doporučujeme užívat během období s vyšší náchylností ke vzniku problémů s močovými cestami a postačí Vám užít 1 tobolka denně. V případě užívání této formy prostředku jako součást léčby akutního stavu, doporučujeme denní dávku zvýšit na maximálně 3 tobolky denně.
doplněk stravy
Urinal sirup

Urinal Sirup®

Novinkou v portfoliu celé řady je tekutá sirupová forma určena pro pravidelnou péči, vhodná zejména pro ty z vás, kteří neradi polykáte tablety. Jeho velkou výhodou je možnost podání i dětem již od 1 roku a jeho výborná chuť. Sirup můžete ředit s vodou a připravit si tak velmi chutný nápoj, který se stane oblíbenou součásti vašeho pitného režimu. Tento produkt však není vhodný pro diabetiky.

Všechny produkty řady Urinal jsou nenávykové, přírodní a šetrné k vašemu zdraví. Jsou vhodné i pro těhotné a kojící ženy.

*Valentova K. et al. Biosafety, antioxidant status and metabolites in urine after consumption of dried cranberry juice in healthy women: A pilot double-blind placebo controlled trial. J Agric Food Chem 2007, Apr 18;55(8):3217-24.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1…   25   26   27   28  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
rajče
Obrázek uživatelky
profil
ale je to tak.
Já košilku a čepici nikdy nevzala na sebe, to byl řev!A tu máš čerte kropáč!
Dcera je v Praze a košilku nosí, já až letos a neptej se kolik je mi let. A jaká tu je zima!

Urologický čaj a brusinky to jistí, jinak napiš.
Prášky jsou dryák naledviny a žaludek! Když spolkneš - honem z těla ven, hodně pít!!!
Obrázek uživatelky
profil
děkuji za osvětu, nevěděla jsem,že se užívá i jako prevence..
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles