Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dejte dětem pokoj

11. 08. 2015 | Knižní tipy
Název knihy: Dejte dětem pokoj
Autorka: Vokřálová Andrea
Nakladatelství: Mladá fronta
Rok vydání: 2015
Formát: 230 × 168 mm
Pevná vazba bez přebalu lesklá
Počet stran: 128
Cena: 215 Kč

Zařizujete dětský pokoj a rádi byste se někde inspirovali? Hledáte tipy, jaký vybrat nábytek, které zvolit barvy či dekorace? Jak postupovat při zařizování pokoje pro jedno dítě a jak společného pokoje pro sourozence? Autorkou této knihy je interiérová designérka, která se mimo jiné podílela na bytových proměnách v pořadu Bydlení je hra.

Dejte dětem pokojV první části představuje patnáct svých realizací dětských pokojů a nechává nahlédnout do celého procesu vzniku návrhu, od nápadu k výslednému provedení. Zjistíte zde také, že některé doplňky si můžete vyrobit sami.

Druhá část knihy slouží jako praktický průvodce a rádce, který upozorňuje na důležité zásady i úskalí při zařizování - od rozvržení místnosti, volby barev a materiálů až po výběr dekorací. Dozvíte se, co by v pokoji nemělo chybět i na čem se nevyplatí šetřit. V závěru knihy naleznete řadu odkazů na zajímavé výrobky, obchody a weby.


Tuto knihu Dejte dětem pokoj koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Kniha.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !