Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Den dětí s Minimaxem

22. 05. 2009 | Svátky
Rok se s rokem sešel a již brzy budou děti opět slavit svůj den – Den dětí. Mezinárodní den dětí sice připadá na 1.6., ale děti i rodiče jistě uvítají možnost oslavovat tento den o něco dříve.

Na předposlední květnovou neděli 24. 5. 2009 připravil dětský kanál Minimax TV odpoledne plné zábavy, her a smíchu. Mezi 13 a 17 hodinou bude u Křižíkovy fontány na Výstavišti v Praze Holešovicích probíhat pestrý program, který potěší nejen děti, ale i rodiče. Bude se tančit, zpívat a soutěžit. Samozřejmě nebudou chybět ani oblíbení maskoti kanálu Minimax TV - Mini, Max, Micka a Bumbrlíček.

Po krátkém hudebním úvodu děti přivítá klaun Ferda s Bublinou. Ti budou provázet celým odpolednem a pokaždé budou mít pro děti připravené nějaké překvapení – veselou scénku, písničku, soutěže či hrátky s Den dětí s Minimaxembublifukem. Jako první je na pódiu vystřídají maskoti Minimax TV, kteří předvedou něco ze svého tanečního umění. Ale to nebude jediný taneček, který budete moci spatřit. Taneční klub Silueta Praha to také pěkně rozjede! Ve třech krátkých vystoupeních předvedou akrobatický Rock N´Roll a disco. Ve 14 hod budete moci přivítat oblíbenou písničkářku Inku Rybářovou, klauna Dendyho Rybku a kouzelníka Endyho Bonbóna. Při jejich kouscích se budou všichni návštěvníci jistě dobře bavit. Po celé odpoledne si budou moci děti také zasoutěžit a vyzkoušet tak své dovednosti. Při návštěvě Fifi z Květlíkova mohou ukázat, jak zvládnou zalévat kvetiny, v Chuggingtonu se ukáže jejich chytrost a pohotovost při skládání puzzle, dále je čeká jízda na koloběžce a dívka z džungle Bindi zase děti vyzkouší ze znalostí z říše zvířat.

Na závěr celé akce se budete moci setkat s klaunem Ferdou a jeho tančící Fontánou v rámci balónkové diskotéky. Samozřejmě dojde i na dárečky a rozloučení s dětmi písničkou, kterou si s dětmi zazpívají maskoti Minimax TV.

Jako doprovodný program čeká všechny přítomné jízda historickou tramvají z Výstaviště do Vozovny Střešovice a zpět, kde si zároveň mohou prohlédnout muzeum tramvají a nestarší tramvaj v České republice.

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !