Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Den zrady – nový film George Clooneyho přichází do českých kin

3. 12. 2011 | Novinky
Den zrady je napínavý příběh o sexu, ambicích, loajalitě, zradě a pomstě odehrávající se na pozadí vysoké hry o kandidaturu na pozici amerického prezidenta byl velmi dobře oceněn v září 2011 na MFF v Benátkách i v říjnu na filmovém festivalu v Londýně. O Dnu zrady se hovoří jako o horkém kandidátu na Oscary.

O filmu Den zrady:


Idealistický mluvčí Stephen Meyers (Ryan Gosling), který pracuje pro nadějného prezidentského kandidáta Mikea Morrise (George Clooney), čelí dilematu s velice lákavými možnostmi volby a musí si vybrat, zda zvolí cestu loajality či vlastních ambicí, realizovaných bez ohledu na následky.

Den zradyDen zrady je adaptací divadelní hry „Farragut North“ Beaua Willimona. Pracoval jsem na politickém thrilleru, který by sledoval zkorumpovaného kandidáta na prezidenta.  Poté, co jsem si přečetl Beauovu hru, rozhodli jsme se s Grantem Heslovem propojit tento koncept s jeho dobře napsaným dílem.

V roce 2007 jsme začali na filmu
Den zrady
pracovat. Byli jsme těsně před začátkem natáčení, když byl zvolen prezident Obama. V tu chvíli nám cynický film o politice připadal velmi špatně načasovaný. Všichni byli tak optimističtí. Projekt jsme odložili, ale trvalo to jen rok, než všechen optimismus zmizel a načasovaní se zdálo být dokonalé, “ říká o filmu George Clooney.

Na otázku, jak dalece je film Den zrady politický, odpovídá: „Není to film o politice. Je to film o mladém muži, který se učí, jak uspět na nejvyšší úrovni, a pak ho to vše stojí jeho duši. Je to moralita, která se prostě stala ve světě politiky. Mohl by stejně tak dobře být právník nebo agent, ale politika je prostě mnohem zábavnější.“

Ve filmu Den zrady se dále objevují Philip Seymour Hoffman coby Goslingův nadřízený, Paul Giamatti jako manažer kampaně opozičního kandidáta, Marisa Tomei v roli drsné reportérky magazínu New York Times a Evan Rachel Wood jako stážistka.

Zdroj: eeap.eu

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Den zrady – nový film George Clooneyho přichází do českých kin:

Den zrady – nový film George Clooneyho přichází do českých kin
Den zrady – nový film George Clooneyho přichází do českých kin
Den zrady – nový film George Clooneyho přichází do českých kin
Den zrady – nový film George Clooneyho přichází do českých kin
Den zrady – nový film George Clooneyho přichází do českých kin
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda