Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Deník miminka - můj pátý týden

8. 05. 2011 | Vaše příběhy
Od té doby, co maminka zabalila tatínkovi věci, jsem tatínka už neviděl. Ale byl jsem spokojenější, protože maminka byla veselejší a víc si se mnou hrála a chovala mě a taky mi povídala.

Občas vytáhla takovou otvírací krabičku s papírkama, vždycky se do ní dívala a podle toho, co tam viděla, mi povídala nějakou pohádku.

Maminka ze mě měla velkou radost, protože říkala, že ze mě bude čtenář nebo tak něco. A říká to hlavně proto, že když mě přinese k takové veliké věci plné těch krabic s papírkama, tak na to moc rád koukám. A to v jednom kuse, moc se mi to líbí. Maminka říkala, že se to jmenuje knihovna a ty krabice v tom jsou knížky. Vždycky mě vezme ke knihovně a ukáže na nějakou knížku a povídá mi, že tohle nečetla, tohle četla víckrát a tamto jednou... Ukazuje mi různá písmenka a to se mi moc líbí. Těch písmenek je tam strašně moc a hrozně by mě zajímalo, kolik jich jen může být. Až budu větší a budu umět počítat, tak si je všechny spočítám, abych věděl, kolik jich tam je.

A asi už i vím, jak je to s tou nocí, protože maminka už nemá pod očima tmu a pořád mě chválí, že jsem v noci krásně spinkal a o papání jsem si řekl jen dvakrát. A takhle to teď chodí pořád a maminka z toho má velikou radost. Prostě když otevřu očička a nic nevidím, tak to je asi ta noc. Takže pokud nemám opravdu hlad, tak vždycky zavřu očka a spinkám dál.

A taky jsme s maminkou navštívili paní doktorku a mně se to docela líbilo. Paní doktorka byla moc hodná a řekla mamince, že už mám 53 centimetrů a 3,5 kilo a maminka z toho byla moc veselá. Podle paní doktorky jsem zdravý a to mamince udělalo taky velkou radost.

Za paní doktorkou prý budeme chodit pravidelně a taky mě prý čeká očkování. Nemám představu o tom, co to znamená pravidelně a co je to očkování, ale protože jsem zvědavý kluk, tak se na to moc těším!


Dorie - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Pěkný příběh.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles