Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Deník odbarvené blondýny IV. - Nejkrásnější období?

23. 08. 2010 | Knižní tipy

Název knihy: Deník odbarvené blondýny IV.
Podtitul: Nejkrásnější období?
Autor: Božena Svárovská
Nakladatelství: Mladá fronta
Vázaná vazba
Rozměry: 130 x 200 mm
Rok vydání: 2010
Počet stran: 232 str.
Cena: 215 Kč


Deník odbarvené blondýny vstupuje s podtitulem Nejkrásnější období? do svého čtvrtého pokračování. Kdo by čekal, že zrovna odbarvená blondýna Božena Svárovská se dokáže usadit, zamilovat a dokonce snad založit rodinu, tomu by se členky klubu Neprovdatelných jen vysmály.


knihaA najednou je to tady. Božena Svárovská místo plastických operací řeší rostoucí těhotenské břicho, hledání ideálního muže vyměnila za snahu nepokazit vztah s NÍM a alkoholové kocoviny se proměnily na ranní nevolnosti. A všichni kolem si na ni musí dávat pozor, protože je ještě víc náladová, děsně plačtivá, hystericky žárlivá, pořád naštvaná a hlavně vytočená, když se jí někdo pokusí tvrdit, že těhotenství je nejkrásnější období v životě ženy.



Deník odbarvené blondýny je kniha plná:


1. autentických zážitků z prostředí luxusních časopisů
2. informací o ženách na lovu úspěšných mužů
3. zkušeností sexy dívek se špatným sexem
4. problémů kariéristky s nevyrovnanou matkou a jejími milenci
5. vypořádání se špatné dcery se smrtí otce
6. trápení zakládající členky klubu Neprovdatelných s hledáním toho pravého 7. praktických tipů, jak se vyrovnat s nadváhou, liposukcí, zvětšením prsů, potratem, znásilněním, těhotenstvím a hlavně depresí.


Některých aktivit se ale ani těhotné ženy jen tak snadno nevzdávají. Božena Svárovská má i v této době na svém profilu na Facebooku mezi nejoblíbenějšími činnostmi heslovitě uvedeno: trocha psaní, spousta sexu!


Přestože se hrdinka snaží absurdní situace ze všech sil řešit, její pokusy končí většinou fiaskem. Nicméně z každé situace vychází posílena, byť to někdy ani sama není schopna posoudit. Východiskem jí totiž je ironická upřímnost, se kterou sama sebe hodnotí.“ Marie Třešňáková, vedoucí editorka kulturní rubriky portálu ČT24.


Vydavatelství Mladá fronta vydává v divizi Knihy pokračování úspěšné série deníků Boženy Svárovské – Deník odbarvené blondýny IV. Autorka a zároveň hlavní hrdinka opět s vtipem a ironií sobě vlastní glosuje dění kolem sebe.


Kniha bude pokřtěna 25. srpna 2010 ve 14.00 hodin v Paláci knih Luxor (Václavské náměstí 41, Praha 1) v rámci oslav 8. narozenin Paláce knih Luxor. Slavnostním křtem bude provázet Eva Decastelo, vybrané pasáže z knihy přečtou Zuzana Belohorcová, Michal Dvořák, Martina Gavriely, Petr Vágner, Olga Lounová a další přátelé autorky.


Servírován bude slavnostní dortík Boženy Svárovské a sklenka kvalitního vínečka.Připravena je soutěž o všechny díly Deníku odbarvené blondýny.

Již první kniha ze série Deník odbarvené blondýny (Mladá fronta 2007) vzbudila mezi čtenáři a čtenářkami pozitivní ohlas. Po úspěšném prvním dílu následoval Deník odbarvené blondýny II. – Manuál k použití muže (Mladá fronta 2008) a Deník odbarvené blondýny III. – Co všechno nesnáším (Mladá fronta 2009).


Všechny tři díly se díky své popularitě dočkaly dotisku. Na facebookovém profilu autorky její činnost sleduje přes 3700 fanoušků. Ilustracemi všechny knihy doplnil Tomáš Suder.


Tuto knihu Deník odbarvené blondýny IV.  koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Mladé Fronty.

Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je asi šálek čaje pro někoho jinéhoSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
neviem to dobre zaradiť
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles